- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Кой какво учи и къде?
Хайде сега да видим кой къде се е записал да учи, какво и коя година е. А ако иска може и да каже защо точно тази специалност е избрал. Ще ми е интересно да видя има ли някакви КОЛЕГИ тук из този форум.
Като за начало, аз мога да кажа че уча в Великотърновският университет "Св. Св. Кирил и Методий", специалност История и География - последна година (или казано 4 година), от мен би следвало да излезе учител по тези 2 предмета. Записах го защото още от училище ми харесваше историята и реших да пробвам с нея, и това ме приеха важното за мен бе да има история за изучаване![]()
ТУ-София, Приложна математика, професията към коята съм се насочил е разработчик на софтуер
Политически науки и математика в Американския университет в България.
Компютърни науки, СУ, иначе работя като съпорт в data център и водя разни лекции по специалността г/д.
Иначе съм 1ви курс, и още не съм стъпила на лекции, ама има време и за това :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Туризъм, ВХТИ Бургас. Въобще не съжалявам, че записах това.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Завършил съм машиностроене и съм специализирал прецизна техника в ТУ-София.
Уча магистратура "Управление на здравните грижи" в Тракийски университет, мед. факултет.
Ветеринарна медицина, Тракийски университет, първа година.
А уча това, защото винаги съм искала да се занимавам с животни някой ден![]()
Молекулярна биология, СУ. Втори курс съм, засега съм доволна. Това ми беше първото желание и никак не съжалявам. Имам си планове за тази специалност.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Информатика, втори курс, СУ. Не ми достигна малко бал за КН, но ми беше все тая коя от компютърните специалности ще запиша. Доволен съм много, макар че доста грапав се оказа учебния процес за мен. Имам големи амбиции и с малки камъчета се старая да градя стълбата към тях. Адски много ми харесва специалността, вълнува ме самата наука, вече даже не ми пука и какво точно ще работя, стига да се занимавам с информатика и математика. Досега студентският период постоянно ми предизвиква и променя възгледите, надявам се да се запази тенденцията.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ТУ Габрово, специалност Социални дейности, първи курс. Всичките ми колеги идват само за да си търкат дънките и на контролно разчитат на преписване, всичко е супер, нали?
Последно редактирано от lubovvv : 10-31-2012 на 14:20
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Компютърни Системи и Технологии в УХТ Пловдив
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Инженерна химия, The Hague University.
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
История първи курс в СУ
Напълно споделям мнението на автора на темата
и също като него и аз искам
да стана преподавател![]()
Журналистика, СУ, 1ви курс. Винаги съм искала да уча това и да се реализирам като журналист. Мечта ми е от малка. И винаги съм искала да уча в СУ, въпросът къде да кандидатствам пред мен не стоеше или СУ или нищо. Интересно ми е, радвам се, че записах тази специалност.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Медицински университет Майнатаун-фармация.С оглед бъдещата си специалност съм се насочил към мошеничество и измама![]()