.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Unhappy Искам да се преместя в друго училище

Аз съм момче на 14.Не си харесвам училището.Всички са ме запомнили като лош,побойник, а аз не съм такъв.Искам да се преместя в друго училище след първи срок, но родителите ми не одобряват това. Викат ми ако не ти хареса и там какво ще стане?. Аз им казвам, че нищо не губя.Ако не ми хареса там ще си е същото ама може и да ми хареса.Моля помогнете как да убедя родителите си.

Става винаги по-добре след всяка следваща година
    След 2 години ще искаш да си с тези хора нон-стоп !
    Късмет !

Супер фен Аватара на skate
    mn iska6

Мега фен Аватара на RapExotic
    Премести се. Веднъж закучи ли се работата по-добре я остави, от колкото да търпиш и да се опитваш да свикнеш.

Ne pitam dali da se premestq ili ne.Pitam za tova kak da ubedq roditelite si

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    В осми клас можеш да се преместиш САМО в общообразователна паралелка,а там е ад.......

Не мога ли да се преместя в паралелка със същия профил..?
    Последно редактирано от omega_negative : 12-24-2014 на 20:42 Причина: правописна грешка

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Не,в девети клас можеш да отидеш в техникум или нещо от сорта (ако има места)

По-добре не се мести .Не се знае дали като се преместиш няма ти да си този на когото ще се подиграват

otkazah sa she si preeba jivota she pusha she piq she bqgam ot chas i tolkova ;(

i ne sum va pital dali da sa premestq da ne ste kuhi da va eba maykite. :@:@:@ Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.Моля помогнете как да убедя родителите си.

anonymous990763
    Guest
    Чудно ми е как са те запомнили като побойник а пък ти да не си такъв. И като гледам последния ти коментар...а ако искаш да убедиш родителите си - кажи им,че нямаш приятели в класа, чувстваш се изолиран...абе кажи си истината защото иначе няма да се получи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си