Здравейте,имам 1 доста стар приятел и наистина не знам как да постъпя.. Той е колкото мен познаваме се от много годинки вече,а бяхме близки като деца , често излизахме.. Та проблема е ,че той почна да бяга от час в училище,след като завършихме , той не си взе дипломата.. Станаха много фалове и дори сега жилището не може да си оправи защото не му дават документите(Проблеми със съдебната система накратко) Просто... Момчето много изпадна от пътя и ми е изкл. Жал за него просто ми е много тъжно.. Не знам какво трябва да направя , как да постъпя , искам да му помогна,но не знам как,какво да направя.. Не работи (Не сериозен човек беше и си е останал) И Много ме е яд да го кажа,но мисля,че е станал клошар вече(След като го видях днес) Честно казано,винаги съм си мислил ,че може да стигне до там,но винаги му говорих да опита да направи друго(Та така и не ме послуша).. Сега вече като е станал този фал,знам,че не съм длъжен нищо да правя... Ами просто ми е само в главата това наистина не знам..Как да постъпя?
П.С.: Постнах темата тука понеже,се води,че "сме" по улегналата част от останалите подфоруми.
Последно редактирано от DoubleDMG : 12-24-2014 на 16:29