Ще се старая да бъда максимално кратък. Благодаря предварително за отделеното време и надявам се - помощ.

Интересувам се от сексът без обвързване, колко от Вас са го практикували?
Любопитни са ми методите, начините, дали е ставало спонтанно или е било замислено? Бих желал да споделите от вашия опит, независимо дали сте момиче или момче. (наскоро бях пуснал тема, казаха ми, че ако искам да пробвам мога да поканя момиче у нас "да гледаме филмче" и съответно да си действам... ) Лошото е, че нямам опит в секса и мисля че, това е твърде голяма крачка за мен.

Момчета, какви реплики използвате? Директни ли сте, или просто намеквате? Как разбирате, че момичето е навито и Ви харесва, или просто рискувате? Каните ли момичета у вас, с ясната цел да правите секс? Играете ли театър - например, че не сте поканили момичето за секс.

Момичета, вие какво можете да кажете? Убеден съм, че ако искате да правите секс с момче, ще правите. Вярно ли е, че играете ролята на заблудени и, че обичате "нещата просто да се случат"? Когато отивате на гости, какво си мислите? Вие самите предизвиквали ли сте такива ситуации? Ако са директни към вас какъв е шанса нещата да се получат? (вероятно имате притеснения да не ви мислят за леки, ако се съгласите, но ако харесвате момчето?)

С какви хора сте го правили - приятели, познати, непознати. Хора от фейсбук/интернет сайтове?
Надявам се хора с опит в тези връзки да споделят от познанието си. Благодаря Ви.