- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви се падна от питката с късмети.
Та споделете какво ви се падна от питката?
И между другото някой знае ли какво би трябвало да означват бобеното и царевичното зърно в нея?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
В мен се падна " парето" аз и това не зная на какво е ? :Д
Абе, хора, в питката на Бъдни вечер няма късмети!
Има питка с паричка на Бъдни вечер и баница с късмети на Нова година.
На мен ми се падна тиквена семка, дано не е плодородие, че аборт на частно не ми е в планираните разходи за '15-та.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^
аз си взех паричката, ама то си имаше една дупка отгоре на коричката, така че предполагах, че е там и не се излъгах :д
НЕМА ПИТКА С КЪСМЕТИ НА БЪДНИ ВЕЧЕР
квото ви се е паднало
НЕМА ДА СЕ СБЪДНЕ
СОРИ
Нищо - нямаше питка.![]()
You are broken, I can fix you...
На мене ми се падна бобено зърно, доколкото знам е за домакинството.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
В мен се падна парата. А дано да ми провърви в любовта ,че засега няма големи признаци.![]()
Пък вчера на коледното събиране имаше питка с писани късметчета, някаква мадама си беше играла да ги пише и завива, беше мн мило, та на мен ми се падна пътуване <3 (от половин година му мрънкам на Андрейчо колко ми се пътува), пък на него нов апартамент :Д хаха
Неговото вече се сбъдна предварително, дано и моето.
Учене,сякаш не уча достатъчно. :P
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
И при нас всяка година е с питка с късмети на Бъдни вечер и с баница с късмети на Нова Година.
Друг е въпроса,че често баницата с късмети я пропускаме,защото все се събираме някъде където не се сещат за нея в повечето случаи.
Тази година за разлика от други,където питката ни с късмети беше домашно направена я купихме.В нея имаше царевично зърно,бобено зърно,паричка и дрянова пъпка.Царевичното зърно се падна на брат ми,а другите три неща на мен.А дано пък да ми е така успешна следващата година.
Mr.Killer и аз затова най-много си мечтая,да вземе най-накрая да ми провърви в тая любов.А дано ама на дали...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 12-26-2014 на 08:33
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Явно традицията е различна навсякъде, останах доста учудена от коментарите ви за това ще ви разкажа как протича процеса при нас :Д
Най-старият член на семейството разчупва питката (която е във формата на ъъъ.. прости топки) и дава на всеки парче от нея, на кой каквото му се падне. Някой от нещата бяха:
Дренче, чесънче - за здраве
Хартийка - за учене
Бобче - за животните
Царевица - за градината
Паричка - за пари
Кибритена клечка или някаква друга - за къщата, домакинството
Другите не се сещам, на края винаги остава едно парче, в което има късметче разбира се, но то остава за къщата и остава непокътнато цяла нощ.
Та така, какви са тия л'бови, пътувания, тва са по скоро късметите от баницата за Нова година.
Ние тая година решихме да е баница с желязно левче, а не питка. Иначе си правим питка с пара и дотам. И все пак парата не се падна на мен. :д
Любов от снощната, процъфтяващ бизнес от баницата на родителското тяло![]()
http://i.imgur.com/waULFBl.jpg
баницата отново ме тролва. и миналата година ми се падна същото![]()