- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орална любов.
Привет на всички. Весела Коледа преди всичко!Та ще се опитам да бъда възможно най-кратък и ясен. С приятелката ми сме от известно време заедно, и сексът върви уникално.. само с един проблем.. тя не желае да прави орална любов.. казва, че е "курвенско" и още куп други неща.Курвенско ще е ако го прави на мен.. и на още няколко човека.. но такива неща няма защото ние си се обичаме
. Аз при първа възможност и доставям това удоволствие и тя не се притеснява от това. Засега още не съм повдигнал темата, но не знам и как ако трябва да съм честен, и за това се обръщам към вас.
Никога не бих я накарал нещо насила или нещо което не би ѝ харесало.. Та така.. Идеи ?
Благодаря предварително !![]()
Сериозни предразсъдъци.
Намери начин да прекарате един уикенд заедно, напълно сами, не повдигай въпроса, ако нямате други проблеми във връзката, сама ще поиска.
Ако я притиснеш или попиташ, е възможно да го направи, но никак няма да й е приятно и може да не го повтори.
Ученичка ли е, студентка ли е, изтъквай постиженията и успехите й за да се почувства добро и прилежно момиче , което е далеч от леко , и така може да се отпусне малко повече.
Идеята е да има баланс между нейните "грешно и правилно " в главата. За съжаление, изглежда, че има предразсъдъци за секса ,но ако й докажеш че е ценна като жена за всичките й други качества, тя вече ще има достатъчно увереност да наруши заръките на вътрешния съдник.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Значи... може ли такива грешни мисли да имаш на Рождество баш?!
Дай ѝ да си пийне 50 грама нещо твърдо и ще забрави за предразсъдъците.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
примерно .... да ! Спри и ти и като и го вкараш на сухо и ти го каже че е сухо - отвърни и : Еми наплюнчи го !!!!![]()
![]()
Мисли,че е курвенско и отказва понеже сигурно приятелките й така говорят,иначе изгаря от желание да го засмуче ;д
Може просто да ни и харесва да го прави само не я карай на сила а когато тя иска