- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ! Съсипах си обувките
Преди около 2 месеца си взех нови маратонки. Бели са и затова ги чистя всеки ден с мокра кърпичка, но днес реших, че е време да ги изпера..не съм ги пускала в пералнята, а ги потърках със сапун и после с веро, но понеже не се изчистиха ги сложих в белина за около 30-40 минути, понеже бях чела че помага. Сега са почти чисти, но отдолу на гумата имат странно оцветяване, както и отгоре ( ще кача и снимка ) Ако знаете как мога да го оправя, моля кажете ми, защото това са любимите ми маратонки. Благодаря предварителноhttp://prikachi.com/images.php?images/95/7805095e.jpg
Изтъркай само оцветеното с белина... може да пробваш и със спирт.
Може ли да те питам откъде ги взе, понеже от доста време си търся такива? Иначе пробвай с лакочистител, точно оня ден гледах една снимка, че може така да се чистят.
30-40 минути са били много явно, не знам с какво ще поправи вече оцветеното, но аз такива бели обувки почиствам с хлорин и разтърквам с четка за зъби и резултата е перфектен, за друг път да знаеш![]()
Носят ми го от Гърция, но със сигурност трябва да се предлага и в България, потърси в магазините.