- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По-широки презервативи
Здравейте, ще ми предложите ли някакви презервативи, които да са по-широчки.Благодаря предварително !!!![]()
Мда кажете моля ви..не по-дълги ми по-широки има ли...т.е. то че има има ама къде?
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
А като сте по4нали темата за кондомите, плс кажете и някакви по-тесни от стандартните, че патето ми не е достатъчно дебело, и зеления спортекс примерно ми е широк малко и немога да направя вакуум кат хората. А ако ми е голям ше се спука веднага..
на мене ми трябва средно голям презарватив и г/д нормално дебел идей ?!
всеки един презерватив е направен, така че да пасва на размерите на стандартния член. Дири нещо ама от 40 стотинки нагореПървоначално написано от prezervativ
има едни дюрекси с километраж на тяхте са най-готините и проблеми с тях няма
![]()
094lindeman_
бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
84.252.51.238
Мен приятелката ми веднъж беше купила такива, е отврат са, нищо не усещах, и така стана, че приятелката ми каза стига вече, не мога повече....та чак след 30-40мин. кат спряхме поправи малко духинг, че да не съм на сухо и аз! Тия презервативи SUX!Първоначално написано от lindeman_
Абе аз знам кои, ама не знам от къде да си ги купя. за Trojan-enz става въпрос, моите си ги бях взел от щатите(ама свършиха опаковките!!!), сега на Durex, малко стягат но....абе вършат работа.
Ако някой е забелязвал горните в BG да си казва без бой!
Бе не е въпроса колко ти е а как го слагаш баси.Стандартните са си стандартни ако не бързаш много винаги моеш го сложи.
Зеления Durex кърти - тоя с ментата![]()
Те са по-еластични и дано ти станат
Благодаря на всички !!!![]()
li4no i az imam problemi s 6iro4inata i dyljinata na prezervativite i dosega v bg ne sam si nameril ni6to po mqrka . 4eta po neta ama tuk ne moga da namerq . e kvo da se pravi ...6te karame bez
Какви са тези нестандартни инструменти от вас бе хахаха да няма презерватив в България дет не ви е по мярка.Егати излагацията![]()
Здравейте, тази тема ми изскочи през гугъл след търсене на информация по въпросът и се регистрирах специално заради нея. Явно съм много смотан и не можах да се ориентирам с информацията която търся.
Имам проблем с кондомите и постоянно са ми тесни, някой път се късат. Не смятах, че малкият е по голям от нормалното, но явно просто е по дебеличък. Някой може ли да ми препоръча някакви по широки презервативи (от тънките) защото аз така и не мога да се ориентирам? Преди малко се мерих при еректирало състояние и съм 18 дължина и между 16 и 17 ширина.
^ Направо един буркан от лютеница си сложи!
Стига майтапи, че накупих една камара презервативи и нищо не става как трябва. Не се майтапя, а просто моля за помощ от някой, който е по запознат.