.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Сърби ме отдолу ! Помогнете

Здравейте! Сега ще ви разкажа за моя проблем малко ми е неудобно да говоря за това но все пак искам да споделя защото се притеснявам и не знам какво да правя

Сутрин и вечер се измивам но продължава да ме сърби отдолу.. четох и други теми че това може да са гъбички или възпаление или да се е получило от антибиотици а аз до преди една седмица не бях добре и пиех един антибиотик но не знам какво да правя сменян си бельото 2 пъти на ден защото съм ЗА хигиената ! Винаги се поддържам чиста .. и все пак не знам от какво се получава притеснявам се да не е нещо сериозно и опасно .. не правя секс ако някой се пита девствена съм ! Ако на някой му се е случвало и е успял да спре сърбежа да сподели !!
    Последно редактирано от alena99 : 12-28-2014 на 12:18

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    по кабела ли да те прегледаме възпаление ли е, гъбички ли

бегай на лекар

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Отиди на лекар.
    Щом си девствена и поддържаш хигиена, може да е нещо по-страшно от това, което си мислиш.

Ха, не плашете детето, антибиотиците променят баланса. Отиди на лекар, ще ти даде кремче или свещичка, не е страшно.

Град
    София
    Това, което всички ще ти кажат е да отидеш на лекар. Друг по-правилен вариант или съвет няма. Не се срамувай, лекарите за затова.

Мега фен Аватара на draid
    То гъбички и девствените могат да хванат. Кажи на майка ти за проблема ако не си 18+ и отидете на лекар.

Няма как да ти кажем какво ти е. Отиди на лекар.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не се мотай, а отивай на лекар. Колкото по-рано вземеш мерки, толкова по-бързо ще се оправиш.
    Nothing Last Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си