Привет хора.Имам един въпрос От 1/2 години тренирам фитнес и имам идол Zyzz той е починал през 2011год.
Но всеки ден гледам клипчетата му и като го видя настръхвам все едно (абе като възбуда) става ми кеф и съм радостен когато го гледам,харесва ми тялото и начина му на живот,самият стил на обличане и прическа ми харесват.
На 14 съм
Няколко човека ми казаха че съм обратен...
Но аз дори снощи сънувах сън как се целувам с момиче,имах гадже и ме привличат момичетата (не само сексуално)
Но като видя Zyzz и настръхвам просто ми е човек за подържание Та въпроса ми е,нормално ли е да го имам това усещане
Знам че съм на 14 и те първа ще ми бошуват хормоните и е нормално всичко което става
Казаха ми че ще имам моменти в които ОНОВА ще ми става на мъже/жени (на всичко) просто защото всеки хормон бошува ?това вярно ли е ?
Нещо не ме разбрахте.Като го видя и ми дава нужната мотивация и просто настръхвам ,а не от самия него,казах че ми харесва начина му на живот и стилът му на обличане.Не се възбуждам от него......Харесвам си момичета и те си ме привличат.
Остави ги заядливците.
Нормално е. Сам каза, че всичко, което се случва е нормално. И е така! Хормоните ти бошуват и ще е така още доста дълго време. Да не говорим, че на някои хора, хормоните не спират да бошуват до самия край.
Много ясно че съм чувал....но аз душевно не се привличам от мъже.....в темата казвам че този човек ме мотивира и настръхвам когато изказва някоя реч която ме мотивира до такава степен че веднага ми се дотренирва.Той ми е човек за подържание и това е.Ето това питам дали е нормално ?
А колкото до твоят отговор...хах аз съм на 14 каква Би сексуалност те гони....аз не мога да ходя в правия път все още (както се казва)......в пубертета съм всичко в мен бушува и избива все на някъде и явно абсолютно всичко може да стане
Не е ли така ?
Нормално е да настръхваш , когато видиш някой към когото изпитваш огромен респект. Ако пишката ти става от мъже това вече е друг стадии. Не виждам обаче в твоя пост следното нещо, така че не се притеснявай .