.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Разбиване на абв

Здравейте. Наскоро ми хакнаха фейсбук профла и абв-то ... мисълта ми е дали някой може да ми помогне да си върна абв профила ? Моля ви спешно е

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цъкаш на забравена парола и готово. Ако профила е твой разбира се. Предполагам искаш да влезеш в чужда поща, така, че няма смисъл.

оф напрао ме изумявате с простотията си ... абв-то ми е ОТКРАДНАТО !! ти под това какво разбираш ... щом съм стигнала до там че да пиша по форумите за съвети е ясно че тея забравени пароли или писмо до администраторите съм ги пробвала Нито имам алтернативен емайл който да ползвам нито съм си писала телефонния номер нито го знам каква дата на раждане е въвел ..

Въведена дата на раждане не трябва ли да е твоята .Очевидно говориш че някой друг я е въвел.
    Има си начини но ти не заслужаваш да ги знаеш

въй въй мн тъпи кучета .... нямам думи направо ... български ли не знаете ?! Близко до акъла е че ТРЯБВА да е моята ... но не е ЗАЩОТО МИ ОТКРАДНАТА ТЪПОТО АБВ !!! тоест това означава че е сменил датата .. както и паролата ако някой още не е разбрал ... -_-

Не се пали по спокойно няма да мине номера колкото повече се обясняваш толкова по ясна си .

оф ае да ва еба в простаците намерих аз точно къде да питам teenproblem - сайта пълен с олигофренски лапета ;д "ясна си" ми вика :@ ... не ме ядосвай защото съм си ядосана достатъчно като не знаеш нищо по темата по-добре не коментирай ... ;хх

не с агресия ще ти излязат бръчки .
    Олигофренски лапета вика пък тя е на 17 хахаха

не за годините говоря ... акъл се иска !

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    За хакването на фейсбук дават награда > от 1000$. Нещо ме съмнява някакво пуберче да е успяло

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    не с агресия ще ти излязат бръчки .
    Олигофренски лапета вика пък тя е на 17 хахаха
    Фнимафай че бой ще ядеш ми се струва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си