.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Бяло пресечено течение

Здр! Момиче на 17 години съм. От около седмица насам имам подуване е сърбеж на големите и малките срамни устни. От вчера започнах да натривам със сода местата, които сърбят и слава богу сякъш сърбежа и подуването намаляха. Обаче от вчера насам забелязвам едно чисто бяло подобно на пресечено мляко течение, без миризма. Тревожа се какво може да бъде. Не водя редовен полов живот и ако се случи, то е само с един и същ човек. Та, на мн. места прочитам разни работи, и започвам да се тревожа. Може ли просто да съм се простудила или нещо такова. Ако се е случвало и на вас моля да споделите.

Може и да си настинала но това са сериозни неща и трябва да те прегледа специалист, тук в тоя форум такива няма доколкото виждам.

Бягай на преглед, за да си по-спокойна

Мега фен Аватара на LoadRunner
    само като прочета заглавието и си връщам вечерята

Боже, каква е тая сода? Отивай на лекар, ако все още не си го направила. Не се самолекувай, не знаеш какво е. Може да са гъбички, може да е възпаление. Със сода, няма да се оправиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Отиди на гинеколог. Може да са гъбички.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Боже, каква е тая сода? Отивай на лекар, ако все още не си го направила. Не се самолекувай, не знаеш какво е. Може да са гъбички, може да е възпаление. Със сода, няма да се оправиш.
    Няма смисъл, содата беше достатъчна и всичко мина.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Отиди на гинеколог. Може да са гъбички.
    или се е протрила от скречове?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си