- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ко стаа, we?
така ми липсваше
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Кот ляга.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ей ся се чух с мойта гадинка аз и след малко отивам да поливам бащата, че одъртява днес. Иначе ми е яко някво, ногу даже.
иди сучи от на баба си цицата да ти мине малко и пак се върни да кажеш нещо
Не, разбира се.
Да не съм луда?
Тая коса преди три години ми беше до рамото
сега ми е малко под средата на гърба.
Не си я давам.
Но така и така си тук.
Кажи ми какво да облека утре.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
v cikyl li si tori?
Per-DEad
Cool Story,Bro, Add dragons next time!
Името му се чете ПИЕР!
Аз няма как да съм с рокля, изглежда, защото тук е егати студа (-15).
Мислех да съм с роклята, която мъжо ми подари и с жартиерите, но при тея температури...
То и тука е бая студ, но аз съм екипирано жабче и ще съм с таксита, тъй че няма да умра чак. Иначе да, баш в цикъл съм. Как позна?
Заради роклята познах (По цвета й) inache,gledai da ne kyrvish noo dove4era kat za ng tamyn :P