- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бабини зъби
Така, темата е за хора, които а.) имат образование, тясно свързано с (био)химията б.) хора с опит.
Слагам я в този раздел, понеже знам, че тук гледат някои хора особено от първия тип, докато в по - подходящите раздели се влиза като цяло рядко.
Събирам мнения доколко горепосочената билка подпомага или не по естествен начин производството на тестостерон и в какви количества това е безопасно. Става дума за спортни цели. Доколко е безопасно в комбинация с разклонени аминокиселини? Доколко тези чайове в аптеката на Биопрограма съдържат съответния сапонид и би ли могло прекомерната употреба на въпросното растение да доведе доведе до някакви хормонални дисбаланси при начално нормални хормонални нива. Също така искам да попитам има ли вероятност, понеже активната съставка е ароматазен инхибитор, след като е потискано производството на естрадиол, след цикъл с подобно нещо организмът да се опита да компенсира и да се получи обратен ефект. Ще помоля да не се пишат глупости, тъй като смятам, че подобна тема би била полезна на известен брой хора. Избрах раздел У дома, понеже тук съм забелязал някои от по - компетентните посетители на форума.
п.с Прочел съм в интернет доста, но търся мнения, различни от статии, писани от неизвестни хора.
Последно редактирано от prosto_chovek : 12-31-2014 на 07:57
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
а ти защо точно това незнайно нещо реши ?
Защо не вземеш трибулус, аз съм го пил е да ти кажа ми действа като виагра
и един приятел и той така каза, значи нещо определено действа с покачването на тестостерона. Дано е вярно че е само билка но действа.
Щото веществото, което се съдържа в тази билка е точно трибулус терестрис, само че предпочитам ако взимам нещо подобно, да не е синтетично.![]()
Чувал съм, че се използва като билка, но какви количества са безвредни, как се употребява и т.н. ще трябва да питаш някоя баба май.
Питах във фитнеса, сега съм сготвил един литър и след цикъла ще кажа дали и как е повлияло![]()
ти пък от къде успя да намериш... кво представлява листа ли са, изсушени ли са, като чай ли е ...кво е точно. А това че си питал в залата въобще не трябваше да го казваш като знам какви "ботове" многознайковци се разхождат, само може да си навредиш от случайни съвети.
tribulus terestis
добре разпространен плевел, не мисля, че ще намериш из интернет нещо по-специално.
Еми аз питах първо инструктора, който се занимава доста със суплементи и го познавам, след което се поразрових и в интернет, след което потърсих състава на въпросната билка и прочее. Никога не се уповавам само на един източник.Продава се в аптеките, 2 лева струва, пакетче като за 4 5 цикъла като гледам, прави се отвара и се пие по схема. Стрък, стрит на ситно като чай представлява. От един цикъл не мисля, че ще си навредя, ще споделя опит по темата след една седмица окончателно, а може и предварително.
![]()