- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нова година
Здраввйте,
Публикувам това тук защото не знам къде другаде - на 20 съм и ще празнувам новата година отново сам вкъщи без приятели... Това не е нормално но не знам какво да направя ...
И аз като се замисля,не е нормално...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Проблемът е че имам само двама най добри приятели те искат да празнуваме заедно но не можахме да се разберем вчера къде, а имам и познати които имат компании намекнах им че съм сам но така и не ме извикаха...
А те в крайна сметка къде ще ходят, просто отидете у вас или у тях?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Няма значение дали сте 2ма или 10 .... Щом е истински приятел,пак ще си изкарате приятноОтидете у вас ,после по центъра към 00 часа и така ...
мани, мани, капризи, нови години. осъзнайте се, че празниците са напълно безсмисленна кочина, за кво да празнуваш, за успешната 2014? :Д
Покани ги и двамата у вас. Убеди ги, че е по-добре да сте заедно, купете си нещо за хапване и за пийване, пуснете си музика и готово. И аз бях в много скапано настроение по тия празници, не е само при теб така.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Благодаря за отговорите наистина така е най-хубво както казватеще ги поканя вкъщи аз имам храна и пиене така че ще се получи
![]()
Да получи се единият от тях ни покани у тях и ще сме заедноблагодаря още веднъж за идеите
![]()
направи така че да ти е най-добре на теб самия целта не е да се натряскаш на някакъв див купон или просто да бъдеш на такъв
аз например не прекарвам много време със семейството си и за това предпочитам да съм у дома
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Какво значи нормално ли е, като не е имало оферти, ще си празнува вкъщи, няма да излезе на балкона, за да не си е вкъщи. Да не говорим, че не виждам нищо лошо, особено ако човек по принцип не си пада по джумбушите, ако е този случая.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."