.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

нова година

Здраввйте,
    Публикувам това тук защото не знам къде другаде - на 20 съм и ще празнувам новата година отново сам вкъщи без приятели ... Това не е нормално но не знам какво да направя ...

Мега фен Аватара на SurfSky
    А защо не празнуваш с приятелите?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ти извади ракията, пък приятели все ще се намерят.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    И аз като се замисля,не е нормално...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Проблемът е че имам само двама най добри приятели те искат да празнуваме заедно но не можахме да се разберем вчера къде, а имам и познати които имат компании намекнах им че съм сам но така и не ме извикаха...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    А те в крайна сметка къде ще ходят, просто отидете у вас или у тях?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    А те в крайна сметка къде ще ходят, просто отидете у вас или у тях?
    Извинявай за моите двама приятели ли говориш?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Да
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Да
    Единият не е вече навит но другият има желание и очаква от мен нещо да измисля да може би си права да го поканя у нас или ?

Мега фен Аватара на SurfSky
    Няма значение дали сте 2ма или 10 .... Щом е истински приятел,пак ще си изкарате приятно Отидете у вас ,после по центъра към 00 часа и така ...

Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Няма значение дали сте 2ма или 10 .... Щом е истински приятел,пак ще си изкарате приятно Отидете у вас ,после по центъра към 00 часа и така ...
    Добре това наистина е добра идея ще постъпя така а само да попитам къде да идем в центъра на софия кое място изглежда най подходящо след 00 часа?

мани, мани, капризи, нови години. осъзнайте се, че празниците са напълно безсмисленна кочина, за кво да празнуваш, за успешната 2014? :Д

Покани ги и двамата у вас. Убеди ги, че е по-добре да сте заедно, купете си нещо за хапване и за пийване, пуснете си музика и готово. И аз бях в много скапано настроение по тия празници, не е само при теб така.

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

А те могат да доведат техни приятели

Благодаря за отговорите наистина така е най-хубво както казвате ще ги поканя вкъщи аз имам храна и пиене така че ще се получи

Да получи се единият от тях ни покани у тях и ще сме заедно благодаря още веднъж за идеите

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    направи така че да ти е най-добре на теб самия целта не е да се натряскаш на някакъв див купон или просто да бъдеш на такъв

аз например не прекарвам много време със семейството си и за това предпочитам да съм у дома
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Какво значи нормално ли е, като не е имало оферти, ще си празнува вкъщи, няма да излезе на балкона, за да не си е вкъщи. Да не говорим, че не виждам нищо лошо, особено ако човек по принцип не си пада по джумбушите, ако е този случая.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си