.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Гаджето и най-добрия й приятел

Първо момиче съм, моята приятелка (да, бисексуална съм, да се насочим към проблема) си има най-добър приятел, с когото прекарва повече време отколкото с мен. Първо се радвах, че най-добрия й приятел е от мъжки пол, но мамка му защо той спи толкова често у тях?!! Не вярвам да гледат "Сексът и градът", а после да се лакират. Говорила съм с нея за това и естествено тя супер убедително твърди, че няма нищо между тях и е като брат, ама..... O.o просто полудявам, като ми каже, че "ей сега тъкмо си лягаме" O.o И понеже се дразня супер много (да, нямам й доверие, друг проблем) явно ще трябва да скъсам с нея. Какво мислите?

Вероятно не са само приятели. Поговори си сериозно с нея.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Освен като не става дума за биологически предразположен индивид към хомосексуална ориентация, останалите на физическо ниво сме хетероебателни, на подсъзнателно всичкоебателни, на предсъзнателно и съзнателно квот дойде, ама биологията си е биология и в просъница е нааай-осбободеното ти поведение, по-освободено и от при алкохол. Та, твойте ако не провят нищо, и ако той не е гей, може и да заправят.
    Ама не виждам кое е лошото, не си тръгнала да се жениш за нея.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Може и да не съм тръгнала да се женя за нея, ама няма да позволя да ме прави на глупачка. Пфф няма да й развалям празника, ще скъсам с нея на 1-ви...

Усещам, че темата е по-скоро за да си демонстрираш изкуствения фалос, от колкото да търсиш помощ или съвет.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Като искаш, така мисли. Какъв беше твоя съвет - да се примиря?

Всъщност си попитала какво мислим , не за съвет. Написала съм какво мисля.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Е тук съм съгласна.

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Аз и моята най-добра приятелка си се събираме в нас , тя си спи и нищо непраим, просто защото като приятели знаем,че ще имаме по ценни и истински отношения.Много го мислиш,трябва да имаш доверие на човека до теб..ако нямаш незнам за ква връзка говориш...доверието и това да сте 100 % истински един с друг е основата на всичко.Направи си сметката ти..
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Добре, а защо го правите? Защо спи у вас? Имам много приятели, повечето са момичета и не спя с тях. Естествено се е случвало, но това е било, защото живеят извън града да речем, на някакъв купон или поради друга подобна причина. И да, тогава просто спим.
    Само че той например през тази коледна ваканция към 3 пъти е спал у тях минимум. Това не е нормално.

Освен това можеш ли да ме убедиш, че никога не си виждал твоята най-добра приятелка като сексуален обект?
    Последно редактирано от overtherainbow123 : 12-31-2014 на 13:11

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Еми щото обичаме да си прекарваме времето заедно,защото се разбираме и имаме синхрон,защото си казваме нещата както ги мислим без да се съдим един друг,приемаме се...когато човек те приема такъв какъвто си,просто обичаш да си прекарваш времето с него защото той не е там да те съди а да те подкрепи и да бъде до теб. Искаш да те убедя че не виждам като сексуален обект ? Хъмм в началото преди 6 години да ..тогава ме привличаше като момиче ама ся няма нищо подобно...понякога е по ценно да имаш приятел отколкото един разбит спомен...пък и трябва да имаш самоконтрол някъв то неможе да гледаш на всички жени като на сексуален обект тва е тъпо...ама ме остави мен...ти поработи върху доверието в хората които са ти скъпи...и ако няма доверие непродължавай една връзка тя просто е обречена....
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Еми щото обичаме да си прекарваме времето заедно,защото се разбираме и имаме синхрон,защото си казваме нещата както ги мислим без да се съдим един друг,приемаме се...когато човек те приема такъв какъвто си,просто обичаш да си прекарваш времето с него защото той не е там да те съди а да те подкрепи и да бъде до теб. Искаш да те убедя че не виждам като сексуален обект ? Хъмм в началото преди 6 години да ..тогава ме привличаше като момиче ама ся няма нищо подобно...понякога е по ценно да имаш приятел отколкото един разбит спомен...пък и трябва да имаш самоконтрол някъв то неможе да гледаш на всички жени като на сексуален обект тва е тъпо...ама ме остави мен...ти поработи върху доверието в хората които са ти скъпи...и ако няма доверие непродължавай една връзка тя просто е обречена....
    friendzoned
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Знам, че й нямам доверие... само че то не се подарява.

P.S - Преди 6 години? Когато си бил на 16... хм... и двамата са на толкова... съвпадение? не мисля. Имаш ли си приятелка? Тя знае за ли другото момиче?
    Последно редактирано от overtherainbow123 : 12-31-2014 на 13:47

Още някой друг да се включи?

Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    friendzoned
    Грубо! Но пък ,като се замисля...
    За мен приятелство м/у момиче и момче не съществува. И това ,че не гледаш на тази твоя приятелка ,като на сексуален обект ме навява на други мисли(не че нещо де). Но такова приятелство м/у момиче и момче особено пък това ,което ти казваш ,на мен ми изглежда доста странно.

Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Грубо! Но пък ,като се замисля...
    ... Но такова приятелство м/у момиче и момче особено пък това ,което ти казваш ,на мен ми изглежда доста странно.
    Това за мен ли се отнася или за момчето горе? Защото все пак темата си е моя.
    Последно редактирано от overtherainbow123 : 01-02-2015 на 16:40

Цитирай Първоначално написано от overtherainbow123 Виж мнението
    Това за мен ли се отнася или за момчето горе? Защото все пак темата си е моя.
    За човека отгоре!

А за мен какво ще кажеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си