- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Несподелена любов
Здравейте,от известно време имах нещо като малък флирт с едно момиче което е с няколко години по-малка от мен. Започнахме да си пишем по ФБ преди около 2 месеца. Учим в едно училище и се поздравяваме като се видим,но главно във ФБ си общуваме. Започнахме да си даваме някакви знаци в поведението,че нещата може да се задълбочат и скоро евентуално да произлезе някаква връзка. Знам от нейни приятелки,че тя ме харесва,аз нея също. Леко срамежливи сме и двамата и никои не се опита да направи първата крачка.
Наскоро съвсем случайно разбрах,че има връзка с някакъв почти мъж от ок 2 месеца,аз не знаех за това понеже тя живее в едно село близо до нашия град в който аз живея и учим. Не се познаваме напълно,но от прекараното време заедно опознаването си личеше,че се получава нещо между нас толкова много общи неща и за миг всичко отиде по дяволите. Не знам как да продължа до преди няколко дни бях на върха сега съм под дъното,дори ми е трудно да опиша и картинката,може да е малко не ясна за което се извинявам. Ако можете да ми помогнете ще ви бъда благодарен.
Може да се окаже съвсем случайно, че са те излъгали за връзката й.
Защо днешните младежи пишете по фб за всякакви теми, а на живо ви е срам и едно здрасти да кажете.
Отиваш при нея и започвате да си говорите, както си пишете по фейса. Питаш я имаш ли си приятел, каниш я да излезете на кафе примерно опознаваш я по-обстойно и си вадиш изводите. Първата крачка трябва да е от тебе, ако чакаш все на жените да правят мъжките работи, цял живот някоя жена ще те дърпа за ушите...