- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувства
От доста време се познавам с едно момиче, но никога не сме били близки до скоро. Последните седмици започнахме да си пишем, виждаме се на училище. С нея имаме доста общи теми и интереси, разбираме се добре. Аз я харесвам доста, но ми каза, че няма как да се получи между нас понеже в момента не и било до момчета. С последното момче с което се занимавала я наранило доста и в момента не иска нова връзка. Искала да се съвземе малко, да отдели повечко време за себе си. Kaза че не иска връзка в момента каквито и чувства да има към мен. Което ме навежда на мисълта, че може и да ме харесва, но без значение сякаш. Въпроса ми е има ли смисъл да се занимавам с нея? Има ли шанс да се получи нещо? Не искам да се натрапвам или да бъда нахален и най-много да спрем и да се поздравяваме. И ако има смисъл в това, по какъв начин да подходя към нея? Моля за съвет.
Ами я ако харесваш наистина и искаш да си с нея, чакаш. Друго не можеш да направиш.
Ако ли пък не, оставате си приятели и търсиш друга. Нямаш много възможности.
Странно ми е само че, ти който я познаваш, не знаеш дали има шанс или не, та ни питаш нас, които грам не знаем нито теб нито въпросната и очакваш някой да ти даде отговор и да ти каже какво изпитва тя или какво ще стане между вас.
Просто действаш какво ти си чувстваш и както ти и само ти си решиш, после никой друг да не ти е виновен, ако нещо не се получи.
Отдръпни се за известно време от нея. Или я остави тя да те търси. В противен случай ще се превърнеш в неин "просто приятел" или лепка.
Ами ако я харесваш,прави някои дребни жестове към нея за да види колко е важна за теб и да не те забрави,но не се натрапвай стой настрани,за да не те сложи във френд графата.Може наистина да и трябва време и на теб ще ти се наложи да почакаш.А между временно ако се намери друга кандидатка за сърцето ти действай все пак тя нищо не ти е обещала,то такива чаканици често завършват зле...тя ако те харесваше много силно нямаше да и пречи старата връзка.На мен това повече ми прилича на оправдание ,за да може да се огледа дали няма по добър избор от теб.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Уважи искането и.Времето ще си покаже дали имаш шансове.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Върти се около нея, но не прекалено. Времето ще си покаже, дали може да се получи нещо или не.
Според мен,щом не и е до момчета сега и иска да я оставиш за малко,я остави.Времето ще си покаже.