.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: съвет!?

Hybrid View

Question съвет!?

Здравейте!
    Има едно момче с което си пишем от няколко дена. И мисля, че ме харесва или поне има симпатии към мен. От едно училище сме - аз съм 9 клас, а той 12. Мислех го за надут, а той се оказа добро и свястно момче. Та проблема е там, че ме е срам когато говорим по телефона (вчера говорихме за първи път - 2 пъти), не знам какво да му кажа, страх ме е да не изръся някоя простотия. Не искам да ме помисли за тъпа или задръстена, защото не съм такава. Не искам да се изложа пред него.
    Моля, дайте ми съвет какво да направя!

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Просто си имай на ум, че няма абсолютно нищо каквото да губиш. Бъди себе си и толкова.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Не мисли как да го впечатлиш. Просто се дръж приятелски настроена. Не се стягай.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Излезте на разходка, виждайте се в междучасията .. След това ще имате много повече теми за разговор.

Благодаря Ви!

Той е момче ,така че той трябва да се притеснява ,а не ти!

Град
    Шумен
    Predi razgovora sym si namislql nqkolko temi za kakvo da govorim, prosto gledai da ne se hilis i usmihvash samo, zashtoto primerno men me drazni, kogato nqkoe momiche prosto mulchi. Puk toi, ako ima simpatii kum teb shte stanat neshtata.
    Последно редактирано от nIk1 : 01-01-2015 на 19:14

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Просто бъде себе си. Ако не те хареса такава каквато си, не се занимавай.

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Дръж се неангажиращо,опипай почвата,говорете си нормални неща..дай му малко време да опознае човека който си.С времето ти ще се отпуснеш и нещата ще си станат.Няма от какво да се притесняваш,както някои каза по горе нищо негубиш.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Не се притеснявай и не мисли за излишни неща. Бъди себе си, колкото и клиширано да звучи, и всичко ще се нареди от само себе си

Благодаря за съветите ...днес пак говорихме...два пъти иии каза че утре ще ме намери в училище и ще ме цунка по бузката. ^_^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си