- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съвет!?
Здравейте!
Има едно момче с което си пишем от няколко дена. И мисля, че ме харесва или поне има симпатии към мен. От едно училище сме - аз съм 9 клас, а той 12. Мислех го за надут, а той се оказа добро и свястно момче. Та проблема е там, че ме е срам когато говорим по телефона (вчера говорихме за първи път - 2 пъти), не знам какво да му кажа, страх ме е да не изръся някоя простотия. Не искам да ме помисли за тъпа или задръстена, защото не съм такава. Не искам да се изложа пред него.
Моля, дайте ми съвет какво да направя!![]()
Просто си имай на ум, че няма абсолютно нищо каквото да губиш. Бъди себе си и толкова.
Не мисли как да го впечатлиш. Просто се дръж приятелски настроена. Не се стягай.
Излезте на разходка, виждайте се в междучасията .. След това ще имате много повече теми за разговор.
Той е момче ,така че той трябва да се притеснява ,а не ти!
Predi razgovora sym si namislql nqkolko temi za kakvo da govorim, prosto gledai da ne se hilis i usmihvash samo, zashtoto primerno men me drazni, kogato nqkoe momiche prosto mulchi. Puk toi, ako ima simpatii kum teb shte stanat neshtata.
Последно редактирано от nIk1 : 01-01-2015 на 19:14
Просто бъде себе си. Ако не те хареса такава каквато си, не се занимавай.
Дръж се неангажиращо,опипай почвата,говорете си нормални неща..дай му малко време да опознае човека който си.С времето ти ще се отпуснеш и нещата ще си станат.Няма от какво да се притесняваш,както някои каза по горе нищо негубиш.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Не се притеснявай и не мисли за излишни неща. Бъди себе си, колкото и клиширано да звучи, и всичко ще се нареди от само себе си![]()
Благодаря за съветите...днес пак говорихме...два пъти иии каза че утре ще ме намери в училище и ще ме цунка по бузката. ^_^