.
Отговор в тема
Страница 10 от 24 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 595
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Беше, ама в кой месец/седмица?
    разбрах на къде биеш за това да те питам ако убия някой без да усети нищо убийство ли е?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    http://www.medicalvideos.org/videos/...l-abortion-end

това е жестоко...

калпазанке, работата ти е ужасна и обременяваща ) :

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    разбрах на къде биеш за това да те питам ако убия някой без да усети нищо убийство ли е?
    Ами не знам, инвитрото убийство ли е? Щото там се оплождат десетки/стотици яйцеклетки и се ползват само няколко, другите се замразяват/изхвърлят.
    Що не си против инвитрото, и там умират много оплодени яйцеклетки?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    но аз се интересувам от твоето лично мнение (не професионално) по въпроса.
    Първа страница, мнението ми след включването на Fisherman.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    http://www.medicalvideos.org/videos/...l-abortion-end

това е жестоко...

калпазанке, работата ти е ужасна и обременяваща ) :
    нейната работа е да помага на хората а тия дето искат аборт ще го направят със или без нея

по-добре е със нея щото може и сама да се опита да го прави ''майката''
    в случая убиваш вестоносеца
    Последно редактирано от haritov : 01-16-2015 на 18:47
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    Ами не знам, инвитрото убийство ли е? Щото там се оплождат десетки/стотици яйцеклетки и се ползват само няколко, другите се замразяват/изхвърлят.
    Що не си против инвитрото, и там умират много оплодени яйцеклетки?
    ти от де разбра каква ми е позицията в случая

както казах не заслужаваш да ти се орбъща внимание и няма и да ти бъде обърнато повече

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    че ти си жив Хитлер поне с тоя коментар до този извод стигам
    по-добре Хитлер, отколкото комунист

той се ебава, но това не го прави по-малко кретен
    не се меси когато хората с IQ по-високо от номера на обувките им, говорят
    n00bs

Мега фен Аватара на tori
    Така като поставиш въпроса, ми идва да те питам - ами Ескапела не е ли пак вид убийство? Защо е свободно достъпен, щом за убийство на човек ти дават 30 години затвор?

Град
    пространството на Дисе
    Абе калпазанке, напиши ембриона в нормалните случай на аборт до какво ниво на развитие е достигнал. Щото оная гнусотия дето я беше постнала Ива беше с развити крайници вече, но си мисля че при 'нормалния' аборт не е чак такова нивото на развитието. Та, ако можеш да хвърлиш малко светлина по въпроса.
    Пиша максимума- 12 г. с. Коремната стена се е затворила, има оформени крайници, главичка.
    Поствам и снимка- http://media.snimka.bg/6005/018266153.jpg?r=0
    Съкращенията отдолу: CRL (crown-rupm length) или разстоянието от главичката до седалището отговаря на GA Gestational age 12 седмици и 6 дни. Вече аборт не е разрешен.

Не съм гледала клипчето на Ива, ще се върна да го разцъкам.

нейната работа е да помага на хората а тия дето искат аборт ще го направят със или без нея

по-добре е със нея щото може и сама да се опита да го прави ''майката''
    в случая убиваш вестоносеца
    Един път да проявиш здрав разум.

[url]калпазанке, работата ти е ужасна и обременяваща ) :
    Медалът има винаги две страни. Кеф ми е, когато бебешорът изплаче, кеф ми е, когато поздравявам родителите, кеф ми е, като правя ултразвук на бременни.
    Последно редактирано от kalpazanka : 01-16-2015 на 18:51

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Така като поставиш въпроса, ми идва да те питам - ами Ескапела не е ли пак вид убийство? Защо е свободно достъпен, щом за убийство на човек ти дават 30 години затвор?
    ескапела не прави аборт

Мега фен
    Харитката го е яд още щото в раздел политика нацвъка едни глупости и се изнесе. Сега и тука се мъчи да наложи посредственото си интелектуално ниво и понеже не успява, се цупи. Отегчително.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Един път да проявиш здрав разум.

не се изсилвай

понякога чуждата гледна точка не винаги е грешна и това че едно решение е правилно не означава че няма друго по-добро

може и да си права че е по-добре аборт вместо сиропиталище нито нито аз сме живяли в такова но едва ли греша че можем да направим повече за тия в сиропиталищата до степен че децата да имат бъдеще

или да направим така че детето да може да бъде изгледано от младата майка

друг е въпроса че и да можем има друг който не го желае а ние не правим нищо

Град
    пространството на Дисе
    ескапела не прави аборт
    А оплодената яйцеклетка, която не може да се посели в променения от левоноргестрела ендометриум, да не би да не се заселва в царството небесно? Не отнемаш ли пак живот, вложен от Създателя?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Медалът има винаги две страни. Кеф ми е, когато бебешорът изплаче, кеф ми е, когато поздравявам родителите, кеф ми е, като правя ултразвук на бременни.
    доста си силна и смела явно ;д

Град
    системата дегоба
    А оплодената яйцеклетка, която не може да се посели в променения от левоноргестрела ендометриум, да не би да не се заселва в царството небесно? Не отнемаш ли пак живот, вложен от Създателя?
    по твоята логика трябва да съм против мастурбацията при мъжете

нали знаеш какво е Бременност и кога настъпва

както казах нямам против презарвативите и другите гати пати

Град
    пространството на Дисе
    ^Двойни стандарти.

Град
    системата дегоба
    ^Двойни стандарти.
    не съм виновен че ме разбираш грешно

както казах съм против аборта

предполагам и аборт знаеш какво е та ескапела предизвиква ли аборт когато се употребява според листовката?
    Последно редактирано от haritov : 01-16-2015 на 19:53

Мега фен Аватара на tori
    ескапела не прави аборт
    Същото е - оплодена яйцеклетка бива насилствено изхвърлена от тялото.
    Лично според мен е все тая дали ще изджасаш един Ескапел в първите 72 часа или ще направиш аборт до 12тата седмица и шестия ден (съдя по приказки на кака), все едно бебе няма да се развие и роди. Не можеш да си окей с едното и против за другото. Не че нещо, просто е лееееко двулично. Бътхъртнати сте от клиповете на Ива, щото там, видиш ли, има ръчички и крачета и го вадят на части.
    В такъв случай трябва едно 90 процента от фороня да се чувства кофти, щото е пил/е купувал Ескапел на женското. Не виждам на никой от вас да са му окапали веждите от срам.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    А оплодената яйцеклетка, която не може да се посели в променения от левоноргестрела ендометриум, да не би да не се заселва в царството небесно?
    ++

Да речем, че в даден момент в спермата на мъжа има един сперматозоид, който е по-як от другите, и той е такъв, и да речем, че е ясно, че той ще оплоди яйцеклетката. Или някой от другите милиони, в тоз момент.

Жената е в овулация. Има точно една конкретна яйцеклетка в този момент.

Тази яйцеклетка и сперматозоид могат да формират уникална камбинация от гени, която няма да се повтори при други яйцеклетки и сперматозоиди ( иначе всички братя и сестри щяха да си приличат като близнаци на различни възрасти)

Имаш 3 варианта :

- забременяваш и абортираш. Губиш точно това дете.
    - оплодена яйцеклетка, пиеш ескапел. Губиш точно това дете.
    - презерватив, спермата в кофата или фостата. Губиш точно това дете.

Единствената разлика между трите, която виждам, е физиологически и психически сътресения за майката.

Първото е да хванеш една работа и преди 3тия месец да кажеш - хора, отказвам се, нищо, че започнах.
    Второто е да я приемеш и преди да си я започнал, да я откажеш.
    Третото е да не я приемеш изобщо.

Но при всеки случай тя е единствена и уникална възможност, и във всеки един от 3те случая ти я ОТКАЗВАШ.

На всички от нас, ако на майка ни й бяха свършили не там където трябва, ами отвън, пак нямаше да ни има.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Същото е - оплодена яйцеклетка бива насилствено изхвърлена от тялото.
    Лично според мен е все тая дали ще изджасаш един Ескапел в първите 72 часа или ще направиш аборт до 12тата седмица и шестия ден (съдя по приказки на кака), все едно бебе няма да се развие и роди. Не можеш да си окей с едното и против за другото. Не че нещо, просто е лееееко двулично. Бътхъртнати сте от клиповете на Ива, щото там, видиш ли, има ръчички и крачета и го вадят на части.
    В такъв случай трябва едно 90 процента от фороня да се чувства кофти, щото е пил/е купувал Ескапел на женското. Не виждам на никой от вас да са му окапали веждите от срам.
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ++

Да речем, че в даден момент в спермата на мъжа има един сперматозоид, който е по-як от другите, и той е такъв, и да речем, че е ясно, че той ще оплоди яйцеклетката. Или някой от другите милиони, в тоз момент.

Жената е в овулация. Има точно една конкретна яйцеклетка в този момент.

Тази яйцеклетка и сперматозоид могат да формират уникална камбинация от гени, която няма да се повтори при други яйцеклетки и сперматозоиди ( иначе всички братя и сестри щяха да си приличат като близнаци на различни възрасти)

Имаш 3 варианта :

- забременяваш и абортираш. Губиш точно това дете.
    - оплодена яйцеклетка, пиеш ескапел. Губиш точно това дете.
    - презерватив, спермата в кофата или фостата. Губиш точно това дете.

Единствената разлика между трите, която виждам, е физиологически и психически сътресения за майката.

Първото е да хванеш една работа и преди 3тия месец да кажеш - хора, отказвам се, нищо, че започнах.
    Второто е да я приемеш и преди да си я започнал, да я откажеш.
    Третото е да не я приемеш изобщо.

Но при всеки случай тя е единствена и уникална възможност, и във всеки един от 3те случая ти я ОТКАЗВАШ.

На всички от нас, ако на майка ни й бяха свършили не там където трябва, ами отвън, пак нямаше да ни има.
    добре аз съм против аборта какво става преди жената да забременее ми е все тая

Аз съм против на децата да им се чува звук от устата под 9г. възраст, или поне да глобяват майките на шумните и плачещите деца, но за съжаление не мога да го забраня със закон.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    пространството на Дисе
    ^Аз съм против да им крещят и да ги шамаросват, щот тва за мен е израз на родителско безсилие, ама...

^ всъщност това май ми е по-неприятно , също доста често виждам озлобени срещу децата си майки, обиждат ги на пикла и ги гледат злобно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Аз съм против на децата да им се чува звук от устата под 9г. възраст, или поне да глобяват майките на шумните и плачещите деца, но за съжаление не мога да го забраня със закон.
    че ако 95% от хората по света сме съгласни с теб що да не се забрани?

те забраняват на жените да карат кола и да си веят косата при това наказанието е смърт и на тези места е напълно нормално и прието
    ти за това се чудиш

не си мислете че има невъзможни неща

пп
    надявам се схванахте тънката ирония

че ако 95% от хората по света сме съгласни с теб що да не се забрани?

те забраняват на жените да карат кола и да си веят косата при това наказанието е смърт и на тези места е напълно нормално и прието
    ти за това се чудиш

не си мислете че има невъзможни неща

пп
    надявам се схванахте тънката ирония
    Само че не 95% от хората са съгласни на това с косата а и на децата няма да се навият.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове