- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Аборт на малолетна
Мога да ти кажа, щях да уча по-малко, щях да се откажа от втора специалност, щях да работя повече и т.н. и пак щеше да стане. Никой не е казал, че трябва да е приятно или лесно, но щеше да стане. И с тоя пълноценен родител станахте за смях. Кой е пълноценен родител, като и на вас родителите ви са работили по цял ден за да ви издържат и да имате всичко нали ? Какво значи пълноценен родител ? За мен пълноценен родител може да е само тоя дето е 24/7 с детето поне до 10г че да го възпита. Ама вие много обичате да злоупотребявате с думички.
Какво да ти обяснявам, като ти се опитваш явно себе си да убедиш че не може да стане. Защо ми е да убеждавам някой на когото приоритет му е само ученето, че нещо може да се направи когато има желание. Най-смешното е че обяснявате от 10 стр как не може да стане и в същото време има купища хора които го правят, дори в университета имах колежки с деца, една даже е идвала с детето на лекции. И седиш да ми обясняваш как не може да стане. Само това ти поведение говори много за това какъв характер имаш.
А тия 300лв за количка са такъв смях, че няма на къде. Ако трябва ще навъртя 20 телефона и ще намеря количка от познати които са я ползвали преди 1-2г и няма да дам и 1лв. Ама чакай то сигурно бебето може да хване краста, ако не е от магазина. Това са просто толкова смешни извинения, че направо жал ми става като ви слушам. И после аз съм бил комплексиран на тема пари.
Я ми отговорете и двете. Защо по дяволите парите са ви такава фикс идея ?
Последно редактирано от draid : 01-17-2015 на 17:42
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Отвори си темата за каква кола карам и провери. Аз винаги съм карал коли за не повече от 8-10хил. Докато учех се придвижвах предимно пеша и с градски въпреки че имах кола. Последните ми 10хил км да кажем съм ги изминал на кола която струва под 3хил. в момента. Обвиняваш ме че се хваля каква кола карам или ? Аз винаги съм бил рационален човек. Да карал съм и скъпи коли и какво ? Пътувал съм много имал съм възможност и въпреки това за мен парите имат по малко значение отколкото за вас с пантерата. На пантерата живота и се върти около това просто, аз понеже съм имал съм разбрал, че парите нито са всичко, нито купуват щастие. Ето ти например за какво си заминала да не казвам къде ? Сигурно за много добрата реализация ? Разделена си с приятеля за какво ? За да се бъхташ там за по-големите пари. Еми успех. Ама не ми обяснявай как аз съм зависим от парите.
А вие само седите и ми се извинявате как памперсите са скъпи и това ви е извинението. Христов ви го каза много добре. Родителите ми също са започнали от нищо и са отгледали две деца. Баща ми е учил когато брат ми е бил роден и видиш ли пак са успели. Ама то ся ще кажете е друго нали ?
Това е силно издребняване от човек който иска да не загуби спор или иска да се окаже прав. Презерватива не е равен на аборт по никакъв начин. В противен случай ти си на мнението на хлапетата, че аборта е контрацепция.
Последно редактирано от draid : 01-17-2015 на 18:21
Не видях никъде логическа обосновка.
@papugai, щом ти се дразниш, съжалявам, че емоциите ти надделяват над логиката, както всъщност казвате не веднъж, че е характерно при жените.
Също - твърдиш , че животът на 100г. човек не е важен?
И, не знам защо остана с впечатление, че защитавам аборта - в момента съм против всяка контрацепция, защото е еквивалентно унищожаване на конкретна възможна комбинация от гени, която може да формира индивид.
По-скоро апелът ми е - или се откажете от контрацепция, или не се обявявайте против аборта.
Всъщност, обявявайте се, но не критикувайте избора на другите, или не твърдете, че точно вашият избор е правилен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И заради различните и модерни методи на лечение, които ние в България не познаваме.
Пък за контрацепцията няма да ти разправям. Не е само да предпишеш комбинирани орални контрацептиви, ами и спирали за нераждали дори. За връзването на тръби и вазектомия пък няма да отварям дума- рутинно е.
Последно редактирано от kalpazanka : 01-17-2015 на 18:56
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
напускаш университета
хващаш се на две работни места
мъчиш се
но се справяш
Супер. и тва дете кой го гледа?
Кви 1000 лева, една съвсем нормална количка е 300. Ама са си пари, нали?
Дрейд пак ми се измъкна като пръдня, търсил начин да стане. Ми, ето бе, кажи ми как в моя случай би могло да стане. Даже месечната си издръжка мога да ти напиша колко ми е на лично. Като учен, вика. :Д
да си призная не съм чел темата
калпазанка и пинкпан7хер са за аборт доколкото разбирам
предполагам ви е известно че в последствие може да нямате деца
Всеки месец се купуват памперси, а в случай че майката няма кърма- и хипоалергенни адаптирани формули. Отделно дрешките стават малки за часове и също трябват нови.
Аз и сега няма как да имам деца, като с моя сме в различни държави.![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от kalpazanka : 01-17-2015 на 16:14
Пробвал е да си го разтяга и да го пусне при мене- не става.
само да спомена че като съм се родил майка ми и баща ми не са имали жилище а пералня печка легло и диван аде и един телевизор и са били на квартира в която мебелите са били на собственика
ама са успели да ме отледат да си построят свое жилище(с всичките му екстри както се казва) и да го обзаведът даже доста добре че нещеш ли и брат си имам даже и с цялото си нахалство водим един добър живот в нормална среда
нито един от двамата не е вишист
сега ми обяснете от где са имали пари за храна памперси количка и другите дивотии дето ви идват на ум че и жилище да си строят (знаете какво е било 90те години тогава съм расъл)
че и две деца да гледат
ако може някой който разбира от икономика да ми каже
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Номи, говорим за вече развило се същество. гледа ли клипчетата? ако не си - направи го. наистина ли не изпитваш нищо и само на мен ли това ми се струва толкова извратено?
оф дали е по-добре аборт вместо дом
това че сме овце и се примиряваме че живеем зле и се нагаждаме по този начин на живот не значи че постъпваме правилно правилно ще постъпим ако осигурим бъдеще на тези деца в домовете
ама не
оставяме нещата така щото ни възпитаха като овце
Ева до преди малко не знаеше какво е аборт може и да греша ако не си изчела всичко