.
Резултати от 276 до 300 от общо 595

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ако беше толкова запозната с домовете за изоставени деца, щеше да знаеш как те оценяват малките неща които получават, може би щеше да си виждала и радостта и блясъка в очите им когато им подариш нещо незначително, ако изобщо си го правила, че то е лесно да се тръби по форумите.
    Правила съм го, драги, и то не веднъж, не ми минавай с лични нападки. И в дом за стари хора съм била.
    Ти кога, викаш, беше за последен път там?

А комплекси на тема пари имаш ти, както много пъти се видя в този форум
    Моето мнение относно финансовото ми положение е, че категорично не позволява гледане на дете. Финансите ми отиват за храна и наем, чат-пат нещо козметично - от магазини тип ДМ, не си купувам скъпотии. Връщане в България ми е невъзможно, така че хвърлянето на детето на нашите, които, впрочем, са далеч от пенсионери с куп свободно време. Или може би трябва да си оставя университета, за да отидем с приятеля ми при неговите родители в друг град - които, впрочем, отново работят и няма как да помагат с гледането. Да прекъсна за една година, ами после? Няма кой да хвърли едно рамо, пари за бавачки очевидно няма да има. Ама какви бавачки, то за първични разходи няма да има. Или приятелят ми трябва да си прекъсне магистъра, за да започне на пълен работен ден сигурно? Не желаех да давам примери със себе си, ама ти си като квартална бабичка - плюе по хората, пък не се вижда самата себе си. Слушам, дай ми ти решение при едно потенциално забременяване сега.

Когато успееш да се обосновеш с нещо повече от "пълни глупости", пак поставяй диагнози за моето интелектуално ниво.
    Защото твоето, никак не е впечатляващо - нито умееш да пишеш кой знае как, нито да четеш, камо ли да се аргументираш.

като за начало, ей тука можеш да видиш - http://www.pakostnik.com/.
    Щото, отново, за разлика от теб, имам малко повече бебета в обкръжението си, разбирай родата, и знам кое как върви.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-17-2015 на 15:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си