.
Отговор в тема
Страница 9 от 24 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 595
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    квак, квак, квак и много блеееее

Въобще няма и да се хабя да споря или обяснявам, тук не виждам една жена с достатъчно акъл, само някви прости овце, които повтарят една и съща глупост в хор.
    Дали ставаш за родител не зависи от пари, години, образование или няква друга глупост.
    Родител си, когато си дадеш сметка, че вече не живееш собствения си живот, а живееш за друг, когато чуждите нужди ги поставяш пред своите.
    15 годишните курвета дават по 200лв на месец за грим, с който пак изглеждат като маймуни, но иначе пари за належащите разходи за бебе нямали.
    С 500лв заплати си купувате/купуват родителите/ телефони за по 1000лв, в зоологиеската градина има животни, които биха се справяли по-добре с финансите от вас.
    Вие сте толкова залупени, че не заслужавате да имате деца, защото ще се превърнат в същите олигофрени.
    За каплазанката ми е пределно ясно, че от аборт печели двойно повече, отколкото от раждане, не и пречи да изважда бебето на части с лъжица, нали и плащат, те кинтите са определящото нещо в целия и живот.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    И в крайна сметка изпика ли трупа?
    Аз лично съм за абортите, държавата има твърде много проблеми, за да гледа и лапето на някоя инфантилна стипца, която не иска да даде 30ст. за гума.

А ако това дете стане сериен убиец? Убие 30 човека? Така че да го погледнем така - в момента 30 човека живеят благодарение на това. Няма никакъв шанс детето да е умно, че да направи нещо значимо на света. ДНК...
    да, прав си. жалко, че майка ти е от тези, родили един олигофрен в повече.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Несериозно?
    Такива случай колкото искаш.
    Не съди за другите по себе си, моля те.
    децата не са обичани/желани преди да се родят, но вярвам, че след появата им стават центърът на живота ти. по себе си и наличните примери съдя. няма как да е иначе. майка ми е може да се каже не толкова желано дете, дори не съм виждала дядо ми.., както и да е. говорила съм с баба ми и винаги е казвала, че не съжалява за нищо. не й е било лесно като самотна майка, но все пак е доволна от избора си. та, не вярвам да има такива, които да съжаляват след като детето им вече се е родило, ма знам ли...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    А ако това дете стане сериен убиец? Убие 30 човека? Така че да го погледнем така - в момента 30 човека живеят благодарение на това. Няма никакъв шанс детето да е умно, че да направи нещо значимо на света. ДНК...
    Wtf! Ти сериозно ли? По тази логика ще тръгнем да убиваме всички новородени - някой от тях може да се окаже Хитлер II. Ти да не си реинкарнация на фараона?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    За каплазанката ми е пределно ясно, че от аборт печели двойно повече, отколкото от раждане, не и пречи да изважда бебето на части с лъжица, нали и плащат, те кинтите са определящото нещо в целия и живот.
    папугай, само толкова ли можа да изсмучеш от пръстите си? Като ти свършиха аргументите, премина на лични нападки?!

Що ми подмина въпросите по-горе?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    папугай, само толкова ли можа да изсмучеш от пръстите си?

Що ми подмина въпросите по-горе?
    ти що ми подмина въпросите?

имам молба към всички влизали в дом да ми кажат колко процента са циганчетата в дома и колко се различава живота им в дома от този в домашната им среда
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Dreamland
    Аз съм ходила в дом. Преди две години. Обсъждахме наркотиците. Децата бяха горе-долу на моята възраст и ме слушаха много внимателно, мога да ви кажа. Положението не е толкова черно, колкото го изкарвате. Животът е висша ценност. Съжалявам, че някой все още не го е разбрал.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    пространството на Дисе
    Като ще се прокрадва дискриминация и като аргументите ще са изсмукани от пръстите, с какво пък българчетата са си заслужили престоя в сиропиталище?

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Положението не е толкова черно, колкото го изкарвате.
    Мне, не сме стъпвали в дом, не сме виждали в детско отделение деца, тежащи 9 кг на две години. Мне. Не сме виждали деца с двигателни стереотипи, щото няма кой да се занимава с тях.

Крайно време е някой да спука сапунения мехур, в който живеете.
    Последно редактирано от kalpazanka : 01-16-2015 на 17:59

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Dreamland
    Kalpazanka, не мога да разбера как това, което си написала, е релевантно към темата.
    Дали съм разбрала: Твърдиш, че по-добре аборт=смърт, отколкото сиропиталище?

Град
    системата дегоба
    Като ще се прокрадва дискриминация и като аргументите ще са изсмукани от пръстите, с какво пък българчетата са си заслужили престоя в сиропиталище?

Мне, не сме стъпвали в дом, не сме виждали в детско отделение деца, тежащи 9 кг на две години. Мне. Не сме виждали деца с двигателни стереотипи, щото няма кой да се занимава с тях.

Крайно време е някой да спука сапунения мехур, в който живеете.
    добре де кажи как живеят децата в циганската махала там положението по-добро ли е?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    пространството на Дисе
    Харитов, сравни ми начина, по който живеят българчетата в едно сиропиталище с българчетата, които живеят в нормална семейна среда.

dreamwalker, напълно нормално е, когато нещо не ти изнася, да ти изглежда без връзка с темата.

Град
    Dreamland
    Стига с това сиропиталище! По-добре ли е да те убият, отколкото да попаднеш в сиропиталище? Познавам деца от сиропиталища. Били са оставени там... Едното е сега на 3-4 годинки, мисля, и миналата година го осинови едно семейство с доста стабилни приходи - хората имат вериги магазини в съседни страни.
    П.П.: Не ми изнася аборта, права си. Но и ти отказваш да признаеш, че абортът е равен на смърт май.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Харитов, сравни ми начина, по който живеят българчетата в едно сиропиталище с българчетата, които живеят в нормална семейна среда.
    Сравни начина, по който живеят децата на богатите родители и тези на бедните, след това спокойно можем да ги избием.
    И понеже сме на тема пари, ще споделиш ли, колко ти плащат за аборт и колко за раждане. Също може да допълниш с интересни факти, например, колко най-много мръвка си вадила от жена след аборт.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    добре де кажи как живеят децата в циганската махала там положението по-добро ли е?
    Ами иди живей в циганската махала с циганите, като е толкова добре.

Град
    пространството на Дисе
    Едното е сега на 3-4 годинки, мисля, и миналата година го осинови едно семейство с доста стабилни приходи - хората имат вериги магазини в съседни страни.
    П.П.: Не ми изнася аборта, права си. Но и ти отказваш да признаеш, че абортът е равен на смърт май.
    Да, а аз няма да забравя хлапето, което дойде с двустранна пневмония от дом. На 2 години, 9 килограма. Не може да говори, не може да ходи. С двигателни стереотипии от скука. Чудя се с какво е заслужило подобна съдба. Лошото е, че не е единствен изолиран случай.

Пак го казвам- време е някой да ви свали розовите очила и да спука сапунения мехур.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И понеже сме на тема пари, ще споделиш ли, колко ти плащат за аборт и колко за раждане. Също може да допълниш с интересни факти, например, колко най-много мръвка си вадила от жена след аборт.
    До 49тия ден от закъснението се прави с медикаменти. Жената изхвърля концептуса.
    Ултразвуково CRL/SSL (зависи кой език ползваш) трябва да ти е под 12 г. с. за хирургично прекъсване на бременността. Тук се прави с вакуум, т. е. ембрионът отива в тръбичка. Не вадя нищо.

Ще се въздържа да кажа колко ми е заплатата по договор, просто щото не го намирам за редно. Дежурствата ми се плащат отделно, извънредният труд се чисти с компенсации.
    Последно редактирано от kalpazanka : 01-16-2015 на 18:12

Град
    Dreamland
    По-добре да не се беше родило ли? Извинявай много, ама няма как да знаеш кой какъв живот ще води. Аз поне нямам такива способности. Ако други, включително и ти, имат, браво на тях.
    Последно редактирано от dreamwalker : 01-16-2015 на 18:12

Град
    системата дегоба
    супер знаем отговора на тоя въпрос постигнах диалог с теб привлякох внимание

така българчетата в домовете казахме че са по-малко и то драстично циганчетата са повече

в махалата ромите този вид цигани живеят по-зле и от тези в дома
    пак си раждат на 15 13 че и на 5г даже за органи си ходят ама стане ли на 13 е готова за булка както е в израел там на толкова стават пълнолетни момичетата
    в дома е същата *боговъзмутима дума* но поне ги карат да завършат някакво образование което да ги направи малко грамотни докато хасанчето даже и училище не помирисва
    + това там на тия циганчета им се дава редовно храна колкото и малко да е и имат покрив

да го кажем така ако ще се раждам циганин искам в дома не в махалата

та българчетата казахме са по-малко колко ли от тях са изоставени от непълнолетни майки?

щом мамата е родила значи бабата и дядото са го позволили и няма логика да се разделят с внучето

толкова до твоята теза че ако ги родят отиват в дом
    и друг въпрос недай си боже не ти го пожелавам ама знаеш ли ако хипотетично имаш дъщеря и тя роди все тая как си и позволила ще пратиш ли детето и в дом?

(забрави това което говорех за циганите привличах внимание само )

Град
    пространството на Дисе
    По-добре да не се беше родило ли? Извинявай много, ама няма как да знаеш кой какъв живот ще води. Аз поне нямам такива способности. Ако други, включително и ти, имат, браво на тях.
    Няма как да задължиш едно момиче/жена да задържи бременност, която не желае. Както и няма как да си наложиш възгледите за нормално раждане, ако жената иска секцио.
    Имаш право да решиш какво ще направиш ТИ, ако забременееш непланирано и неочаквано. Нямаш право да си тикаш носа в чужди животи. Най-малкото е невъзпитано. Мнение се дава, ако преди това е поискано.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Wtf! Ти сериозно ли? По тази логика ще тръгнем да убиваме всички новородени - някой от тях може да се окаже Хитлер II. Ти да не си реинкарнация на фараона?
    Специално в България, можем да си позволим да убиваме поне половината, смятам, че % на "тъмнозелени" става доста висок.

Между другото имаше една история, как един е спасил Хитлер от удавяне като малък и каза - ако знаех, че ще стане така, щях да го оставя да се удави.
    Последно редактирано от yakuza_ : 01-16-2015 на 18:22
    n00bs

Град
    Dreamland
    Не виждам какъв проблем има да изразявам мнението си във форум и без някой да ми го поиска.
    Между другото, думите ми засягат твоето мнение като човек, а не като лекар. Ясно е, че ти не можеш да разубедиш жена да абортира - там си, за да изпълняваш. Лекарската професия е трудна и много уважавам лекарите, защото са едно равнище над обикновените хора, но аз се интересувам от твоето лично мнение (не професионално) по въпроса. Мислиш, че е по-добре детето да умре, отколкото да има нисък стандарт на живот?

Между другото имаше една история, как един е спасил Хитлер от удавяне като малък и каза - ако знаех, че ще стане така, щях да го оставя да се удави.
    Чувала съм я, много ѝ се кефя. Повратностите на съдбата...

Мега фен
    В домовете съотношението българчета - циганчета/турчета е 60% към 40% за българчетата

Мангалите не получават помощи като си изоставят децата и затова си ги 'гледат'

Град
    системата дегоба
    Специално в България, можем да си позволим да убиваме поне половината, смятам, че % на "тъмнозелени" става доста висок.

че ти си жив Хитлер поне с тоя коментар до този извод стигам

Мега фен
    Абе калпазанке, напиши ембриона в нормалните случай на аборт до какво ниво на развитие е достигнал. Щото оная гнусотия дето я беше постнала Ива беше с развити крайници вече, но си мисля че при 'нормалния' аборт не е чак такова нивото на развитието. Та, ако можеш да хвърлиш малко светлина по въпроса.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    че ти си жив Хитлер поне с тоя коментар до този извод стигам
    той се ебава, но това не го прави по-малко кретен

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Абе калпазанке, напиши ембриона в нормалните случай на аборт до какво ниво на развитие е достигнал. Щото оная гнусотия дето я беше постнала Ива беше с развити крайници вече, но си мисля че при 'нормалния' аборт не е чак такова нивото на развитието. Та, ако можеш да хвърлиш малко светлина по въпроса.
    оная гнусотия си беше плод

Мега фен
    оная гнусотия си беше плод
    Беше, ама в кой месец/седмица?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си