- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Аборт на малолетна
квак, квак, квак и много блеееее
Въобще няма и да се хабя да споря или обяснявам, тук не виждам една жена с достатъчно акъл, само някви прости овце, които повтарят една и съща глупост в хор.
Дали ставаш за родител не зависи от пари, години, образование или няква друга глупост.
Родител си, когато си дадеш сметка, че вече не живееш собствения си живот, а живееш за друг, когато чуждите нужди ги поставяш пред своите.
15 годишните курвета дават по 200лв на месец за грим, с който пак изглеждат като маймуни, но иначе пари за належащите разходи за бебе нямали.
С 500лв заплати си купувате/купуват родителите/ телефони за по 1000лв, в зоологиеската градина има животни, които биха се справяли по-добре с финансите от вас.
Вие сте толкова залупени, че не заслужавате да имате деца, защото ще се превърнат в същите олигофрени.
За каплазанката ми е пределно ясно, че от аборт печели двойно повече, отколкото от раждане, не и пречи да изважда бебето на части с лъжица, нали и плащат, те кинтите са определящото нещо в целия и живот.
да, прав си. жалко, че майка ти е от тези, родили един олигофрен в повече.
децата не са обичани/желани преди да се родят, но вярвам, че след появата им стават центърът на живота ти. по себе си и наличните примери съдя. няма как да е иначе. майка ми е може да се каже не толкова желано дете, дори не съм виждала дядо ми.., както и да е. говорила съм с баба ми и винаги е казвала, че не съжалява за нищо. не й е било лесно като самотна майка, но все пак е доволна от избора си. та, не вярвам да има такива, които да съжаляват след като детето им вече се е родило, ма знам ли...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз съм ходила в дом. Преди две години. Обсъждахме наркотиците. Децата бяха горе-долу на моята възраст и ме слушаха много внимателно, мога да ви кажа. Положението не е толкова черно, колкото го изкарвате. Животът е висша ценност. Съжалявам, че някой все още не го е разбрал.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Като ще се прокрадва дискриминация и като аргументите ще са изсмукани от пръстите, с какво пък българчетата са си заслужили престоя в сиропиталище?
Мне, не сме стъпвали в дом, не сме виждали в детско отделение деца, тежащи 9 кг на две години. Мне. Не сме виждали деца с двигателни стереотипи, щото няма кой да се занимава с тях.
Крайно време е някой да спука сапунения мехур, в който живеете.
Последно редактирано от kalpazanka : 01-16-2015 на 17:59
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Kalpazanka, не мога да разбера как това, което си написала, е релевантно към темата.
Дали съм разбрала: Твърдиш, че по-добре аборт=смърт, отколкото сиропиталище?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Харитов, сравни ми начина, по който живеят българчетата в едно сиропиталище с българчетата, които живеят в нормална семейна среда.
dreamwalker, напълно нормално е, когато нещо не ти изнася, да ти изглежда без връзка с темата.
Стига с това сиропиталище! По-добре ли е да те убият, отколкото да попаднеш в сиропиталище? Познавам деца от сиропиталища. Били са оставени там... Едното е сега на 3-4 годинки, мисля, и миналата година го осинови едно семейство с доста стабилни приходи - хората имат вериги магазини в съседни страни.
П.П.: Не ми изнася аборта, права си. Но и ти отказваш да признаеш, че абортът е равен на смърт май.
Сравни начина, по който живеят децата на богатите родители и тези на бедните, след това спокойно можем да ги избием.
И понеже сме на тема пари, ще споделиш ли, колко ти плащат за аборт и колко за раждане. Също може да допълниш с интересни факти, например, колко най-много мръвка си вадила от жена след аборт.
Да, а аз няма да забравя хлапето, което дойде с двустранна пневмония от дом. На 2 години, 9 килограма. Не може да говори, не може да ходи. С двигателни стереотипии от скука. Чудя се с какво е заслужило подобна съдба. Лошото е, че не е единствен изолиран случай.
Пак го казвам- време е някой да ви свали розовите очила и да спука сапунения мехур.
До 49тия ден от закъснението се прави с медикаменти. Жената изхвърля концептуса.
Ултразвуково CRL/SSL (зависи кой език ползваш) трябва да ти е под 12 г. с. за хирургично прекъсване на бременността. Тук се прави с вакуум, т. е. ембрионът отива в тръбичка. Не вадя нищо.
Ще се въздържа да кажа колко ми е заплатата по договор, просто щото не го намирам за редно. Дежурствата ми се плащат отделно, извънредният труд се чисти с компенсации.
Последно редактирано от kalpazanka : 01-16-2015 на 18:12
По-добре да не се беше родило ли? Извинявай много, ама няма как да знаеш кой какъв живот ще води. Аз поне нямам такива способности. Ако други, включително и ти, имат, браво на тях.
Последно редактирано от dreamwalker : 01-16-2015 на 18:12
супер знаем отговора на тоя въпрос постигнах диалог с теб привлякох внимание
така българчетата в домовете казахме че са по-малко и то драстично циганчетата са повече
в махалата ромите този вид цигани живеят по-зле и от тези в дома
пак си раждат на 15 13 че и на 5гдаже за органи си ходят ама стане ли на 13 е готова за булка както е в израел там на толкова стават пълнолетни момичетата
в дома е същата *боговъзмутима дума* но поне ги карат да завършат някакво образование което да ги направи малко грамотни докато хасанчето даже и училище не помирисва
+ това там на тия циганчета им се дава редовно храна колкото и малко да е и имат покрив
да го кажем така ако ще се раждам циганин искам в дома не в махалата
та българчетата казахме са по-малко колко ли от тях са изоставени от непълнолетни майки?
щом мамата е родила значи бабата и дядото са го позволили и няма логика да се разделят с внучето
толкова до твоята теза че ако ги родят отиват в дом
и друг въпрос недай си боже не ти го пожелавам ама знаеш ли ако хипотетично имаш дъщеря и тя роди все тая как си и позволила ще пратиш ли детето и в дом?
(забрави това което говорех за циганите привличах внимание само )
Няма как да задължиш едно момиче/жена да задържи бременност, която не желае. Както и няма как да си наложиш възгледите за нормално раждане, ако жената иска секцио.
Имаш право да решиш какво ще направиш ТИ, ако забременееш непланирано и неочаквано. Нямаш право да си тикаш носа в чужди животи. Най-малкото е невъзпитано. Мнение се дава, ако преди това е поискано.
Специално в България, можем да си позволим да убиваме поне половината, смятам, че % на "тъмнозелени" става доста висок.
Между другото имаше една история, как един е спасил Хитлер от удавяне като малък и каза - ако знаех, че ще стане така, щях да го оставя да се удави.
Последно редактирано от yakuza_ : 01-16-2015 на 18:22
n00bs
Не виждам какъв проблем има да изразявам мнението си във форум и без някой да ми го поиска.
Между другото, думите ми засягат твоето мнение като човек, а не като лекар. Ясно е, че ти не можеш да разубедиш жена да абортира - там си, за да изпълняваш. Лекарската професия е трудна и много уважавам лекарите, защото са едно равнище над обикновените хора, но аз се интересувам от твоето лично мнение (не професионално) по въпроса. Мислиш, че е по-добре детето да умре, отколкото да има нисък стандарт на живот?
Чувала съм я, много ѝ се кефя. Повратностите на съдбата...Между другото имаше една история, как един е спасил Хитлер от удавяне като малък и каза - ако знаех, че ще стане така, щях да го оставя да се удави.
В домовете съотношението българчета - циганчета/турчета е 60% към 40% за българчетата
Мангалите не получават помощи като си изоставят децата и затова си ги 'гледат'
Абе калпазанке, напиши ембриона в нормалните случай на аборт до какво ниво на развитие е достигнал. Щото оная гнусотия дето я беше постнала Ива беше с развити крайници вече, но си мисля че при 'нормалния' аборт не е чак такова нивото на развитието. Та, ако можеш да хвърлиш малко светлина по въпроса.