- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Аборт на малолетна
Мога да ти кажа, щях да уча по-малко, щях да се откажа от втора специалност, щях да работя повече и т.н. и пак щеше да стане. Никой не е казал, че трябва да е приятно или лесно, но щеше да стане. И с тоя пълноценен родител станахте за смях. Кой е пълноценен родител, като и на вас родителите ви са работили по цял ден за да ви издържат и да имате всичко нали ? Какво значи пълноценен родител ? За мен пълноценен родител може да е само тоя дето е 24/7 с детето поне до 10г че да го възпита. Ама вие много обичате да злоупотребявате с думички.
Какво да ти обяснявам, като ти се опитваш явно себе си да убедиш че не може да стане. Защо ми е да убеждавам някой на когото приоритет му е само ученето, че нещо може да се направи когато има желание. Най-смешното е че обяснявате от 10 стр как не може да стане и в същото време има купища хора които го правят, дори в университета имах колежки с деца, една даже е идвала с детето на лекции. И седиш да ми обясняваш как не може да стане. Само това ти поведение говори много за това какъв характер имаш.
А тия 300лв за количка са такъв смях, че няма на къде. Ако трябва ще навъртя 20 телефона и ще намеря количка от познати които са я ползвали преди 1-2г и няма да дам и 1лв. Ама чакай то сигурно бебето може да хване краста, ако не е от магазина. Това са просто толкова смешни извинения, че направо жал ми става като ви слушам. И после аз съм бил комплексиран на тема пари.
Я ми отговорете и двете. Защо по дяволите парите са ви такава фикс идея ?
Последно редактирано от draid : 01-17-2015 на 17:42