- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Аборт на малолетна
А защо стандартът трябва да се осигурява на детето, а не на родителите?
Имам предвид, аз искам да си гледам детето в хубави условия, просто защото предпочитам на мен да ми е приятно и като вляза в магазин за средна класа, да си избирам продуктите по цвят и материя, и хич да не поглеждам цената.
Искам да си позволя едноседмична почивка за цялото семейство в европа, като да я покрия само с една заплата или бонус и такива неща.
На детето ще му купувам такива неща, че да се слива с околните и да не парадира с пари, ами с други качества. Също смятам, че желанието ми е съвсем адекватно.
И в момента, ако забременея, мога да осигуря това и сама, и евентуалният баща също би могъл, но просто не искам деца. И той също. Всъщност включвам се в тази тема, защото провокира в мен интерес, тъй като нямам никакво желание да се размножавам. И тъй като срещнах човек със същите желания, то мога да се обвържа с него ( рядко хората не искат деца ).
Всъщност от 2-3г. издържам още едно същество, освен мен, което много обичам - не като дете, а като сестра. Но това, че не желая да имам собствени деца до толкова има общо с темата, до колкото това означава, че ако забременея, ще направя аборт ( но чисто хипотетично, контрацепцията се спазва стриктно).
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...