.
Резултати от 1 до 25 от общо 595

Threaded View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Пантерата не съм видяла да пише каква кола е карала/кара или къде е пътувала. Аз също не си поствам пътната книжка в Дневника в раздел Любов.
    Тва са само примери, дето ми идват в главата на прима виста. Ако се разровя в мненията, сигурно и още примери ще изровя.
    Отвори си темата за каква кола карам и провери. Аз винаги съм карал коли за не повече от 8-10хил. Докато учех се придвижвах предимно пеша и с градски въпреки че имах кола. Последните ми 10хил км да кажем съм ги изминал на кола която струва под 3хил. в момента. Обвиняваш ме че се хваля каква кола карам или ? Аз винаги съм бил рационален човек. Да карал съм и скъпи коли и какво ? Пътувал съм много имал съм възможност и въпреки това за мен парите имат по малко значение отколкото за вас с пантерата. На пантерата живота и се върти около това просто, аз понеже съм имал съм разбрал, че парите нито са всичко, нито купуват щастие. Ето ти например за какво си заминала да не казвам къде ? Сигурно за много добрата реализация ? Разделена си с приятеля за какво ? За да се бъхташ там за по-големите пари. Еми успех. Ама не ми обяснявай как аз съм зависим от парите.

А вие само седите и ми се извинявате как памперсите са скъпи и това ви е извинението. Христов ви го каза много добре. Родителите ми също са започнали от нищо и са отгледали две деца. Баща ми е учил когато брат ми е бил роден и видиш ли пак са успели. Ама то ся ще кажете е друго нали ?

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не е релевантно.
    А по трите начина възпрепятстваш конкретно нечий живот, както ще се потретя, ако вашите бяха правили секс с презерватив, щеше да е роден друг човек на твое място.
    Това е силно издребняване от човек който иска да не загуби спор или иска да се окаже прав. Презерватива не е равен на аборт по никакъв начин. В противен случай ти си на мнението на хлапетата, че аборта е контрацепция.
    Последно редактирано от draid : 01-17-2015 на 18:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си