.
Резултати от 1 до 25 от общо 595

Threaded View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Ми живей си с мисълта, само че ти казах, цената за твоята мисъл не се плаща от теб.
    Щото в момента твоето душевно задоволство е равно на мизерията на изоставените деца. Щото ти не знаеш какво е майка ти и баща ти да те изоставят, не знаеш какво е да израснеш в дом, не знаеш какво е да си лишен от минималното ниво на човешка емоция.
    Но нали ти постъпваш 'правилно' и се бориш други да постъпват 'правилно'. Нищо, че невинни деца ще плащат.

Ако се пребориш за това изоставените деца да водят живот близък до тези в семейства ще дойда да ти стисна ръката и ще се боря против аборта заедно с теб, но докато децата плащат с мизерията си за твоят морална позиция не смей дори да се преструваш, че си на по-високо морално ниво от мен.
    аз искам децата макар и в дом да водят щастлив живот и да създадът свой собствен
    (за това говорех досега четеш ли изобщо?)

ти пак си разбираш нещата по твоя си начин все едно говоря на стена

и прав си ако се преборя
    докато опитвам да направя нещо ти ще стоиш и ще гледаш и ще говориш за морал

отново не ми четеш коиментарите и дрънкаш глупости
    Последно редактирано от haritov : 01-17-2015 на 21:28
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си