- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Аборт на малолетна
в този форум сте с изключително самочувствие спрямо другия все едно сте променили света
всъщност сте незначителни и не сте постигнали нищо което да направи така че да се откроявате ще се радвам ако греша ако е така моля да ме поправите споделяйки вашите постижения
не твърдя че аз съм нещо повече не овъртайте в тази насока
избирателното четене и отговаряне и повтаряне на едно и също нещо както е в случая не е диалог или водене на спор
да не говорим че се изкарахме варвари хора без морал хора дето са без грам мозък и такива дето са идиоти мен ме изкараха че си купувам щастието с детските сълзи ;(
това е просто не знам как да го кажа но не мисля че в една интелектуална среда би имало подобни нападки
ако ще се представяте за хора с развито мислене и самосъзнание се дръжте като такива
когато греша си признавам даже се извиних на една личност защото се почувства обидена от мен ако не ме лъже паметта защитих и Беатриче в един момент защото подкрепям с две ръце горчивата истина
и ако ще водим спор а не тази пародия на разумен разговор да започнем да го правим
не разбирам защо задавам конкретен въпрос към някой и той ме подминава все едно съм пътен знак и подхваща друга тема с мен след известно време все едно не съм го питал
Последно редактирано от haritov : 01-18-2015 на 20:12
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.