- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих секс с тиква
В мазата имаме много тикви и ми хрумна да взема една и да я издълбая и след това да си навра вътре оная работа. Исках да правя секс с тиквата. Отидох до мазата и я издълбах. Като се получи дупката си наврях вътре оная работа и почнах. Свърших в тиквата. Хвърлих я на боклука. Хвана ме срам, но реших, че в форума мога да сподя тази случка от живота ми. След секса с тиква има ли смисъл да го правя с жена?
Не, но можеш да пробваш с кошер.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
ужас сега тиквата е пълна със семи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Купи и ескапел :Д
На колко още тикви ще им го сложиш ...
Ама разнообразявай,да не са само тикви...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Значи в сексшоповете трябва да започнат да продават секс тикви ...
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Един познат беше пробвал с бойлер,когато ми разказа си умрях от смях !![]()
![]()
Така че,приемам случката ти с тиквата за напълно нормална .
Седянката се разтури.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!