.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Unhappy Ще се разплачаа!!

Един път бях повече от приятелка на един циганин и той ме црлуна по уста, прегърна ме и такиви неща и сега ужасно съжалявам, че съм направила такива неща. Не мога да ги забравя и плача. Това стана преди 1-3 месеца.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Щото е циганин или щото ти липсва?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Щото е циганин

Еми не се обиждай, ама си много проста. Не бих се хванал с циганка, обаче след като си се хванала съзнателно с такъв, не можеш да се оплакваш. Знаела си какво правиш, направила си го. Live with it. Точка.

Емм той не беше такъв циганин, а грамотен и добър беше умен и изобщо не приличаше на ония цигани.

Ми тогава какъв е проблема?

Емм незнам чувствам се гадно щото все пак съм напраила такиви неща с циганин

Мега фен Аватара на draid
    На колко си ?

Добре какво толкова целували ли сте се и това е или сте прави и секс така и не разбрах и от какво ще се точно ще плачеш ?

Не сме правили секс! Плаче ми се че ме е целунал и сме се прегърнали пред приятелите му и бяхме ПРИЯТЕЛИ ... Много съжалявам, че съм правила такива неща и родителите ми незнаят

Ама ,че си сбъркана какво толкова целунал те е и това е не е оставил трайна следа или освен ако не си искала да ходиш с някой от приятелите му пък ако го харесваш продължавай да си плачеш и ти не знаеш какво искаш пък не знаеш дори за какво ще плачеш.

Не мога да забравя, че съм направила такиви неща с циганин и ми е гадно, че приятелите му видяха много ми е гадно, че съм направила такиви неща че сме се целунали и прегърнали пред хората

И бяхме се скарали с старото й гадже и се разплаках от нерви и чувства навън и пред приятелката си и целия клас мислят че още го харесвам този тъп циганин

Не го обичам но и не мога да забравям тия спомени и съжаляваммм че съм ги напраила с циганин много ми е гадно

ами значи ти не можеш да бъдеш никаква приятелка щом обиждаш и мислиш такива неща.
    И толкова да съжаляваш... малка си, още не ти е дошъл акъла

Емм съжалявам, че съм направила такива неща

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Успокой се малко,какво като е бил циганин,и той душа носи..нея си видяла нея си прегърнала.Стига нищо не е станало,така си го почувствала и си го направила.Повече няма да го правиш като не го искаш.Много се шашкаш,хората се целуват и прегръщат всеки ден,нито си първата нито си последната.Успокой се и продължи напред,всичко е наред ,даже проблем невиждам.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Според мен те е срам от факта, че си прегърнала и целунала циганин. Но всичко е минало, какво толкова си се затормозила...

Мерси много ме успокоихте :* ^^

Като се скарахме с старото й гадже приятелката й ме удари и това най много ме нерви като се сетя и ме беше хванала от ченето, аз бях се разплакала на изхода и всички питаха бой ли стана плаках из центъра и другата ми приятелка беше с мен и от това най гадно ми става като се сетя

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си