- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Възпаление от тампони ?
Здравейте ! за първи път ползвах тампони преди седмица ползвах ги през целия цикъл нямах проблеми сменях ги на 2-3 часа но последния ден от цикъла нещо май се обърка .. когато си извадих последния тампон и след час два се появи нещо като лек сърбеж и лека болка
Чудя се да не би да съм алергична към тях при положение че ги сменях редовно пък и точно последния ден да ме засърби ...!? сега вече 2-3 дена съм така но вече имам и леко течение но то е безцветно така че ако може някой да ми каже дали е имал подобни проблеми как се е справил с тях и има ли някакво домашно лечение ?
Благодаря предварително!
Ако имаш притеснения относно секрет, отивай при чичо доктор. Мисля, че без рецепта има вагинални таблетки за възстановяване на баланса на влагалищната среда.
Противогъбични кремчета също.
А сърбежа - възможно ли е да си се одраскала без да искаш , или наранила лекичко някак при поставянето/махането?
Безцветното течение е по-скоро симптом на здраве, стига да не тече в промишлени количества.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ами възможно е майка ми днес ми каза че промивки с топла вода с малко сода и чай от лайка помага но ако не ми мине до няколко дни ще отида до аптеката и ще видя какво мога да взема
Не е добра идея да си правиш такива промивки, защото така се унищожават и "добрите" бактерии във влагалището. Именно те предпазват от инфекции. Отиди на лекар.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5