.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да премахна миризмата

Здравейте , някой може ли да помогне как да махна миризма от повръщано на диван... Отвратително е и го търках с припарати,веро.. гъба . Ако някой помогне ще съм му благодарен
    2 дена и половина го оставих и още има миризма

Супер фен Аватара на nexttt
    Наръсваш със смляно кафе и оставяш да постой поне 24 часа. Обираш кафето след това и си готов (:
    Колкото повече е ароматно кафето,толкова по-добре.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от nexttt Виж мнението
    Наръсваш със смляно кафе и оставяш да постой поне 24 часа.
    Това му го казваш за да си купи нов диван ли?

Миризмата наистина е трудна за премахване. Преди време направихме подобна беля след употреба на мастика и миризмата се усещаше в продължение на година и половина (все още може да бъде усетена при подушване ).

Сега според дивана - ако е кожен е най-лесно - избързваш, минаваш с една мокра кърпа и препарат си готов. Ако е текстилен е по-сложно - ако има някакви махащи се подплънки ги извади и ги изпери. Ако няма търкай на място колкото можеш и след това ароматизирай обилно с някакъв парфюм. Няма да се махне миризмата изведнъж, но поне ще е по-поносима.

има си професионални фирми за такива случаи, потърси няква в нета и за 20-тина лева би трябвало да ти го почистят

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Парцал, напоен с оцет в помещението, обаче дали ще проработи, не гарантирам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Това му го казваш за да си купи нов диван ли?

Миризмата наистина е трудна за премахване. Преди време направихме подобна беля след употреба на мастика и миризмата се усещаше в продължение на година и половина (все още може да бъде усетена при подушване ).

Сега според дивана - ако е кожен е най-лесно - избързваш, минаваш с една мокра кърпа и препарат си готов. Ако е текстилен е по-сложно - ако има някакви махащи се подплънки ги извади и ги изпери. Ако няма търкай на място колкото можеш и след това ароматизирай обилно с някакъв парфюм. Няма да се махне миризмата изведнъж, но поне ще е по-поносима.
    Да братле аз така направих тъках до няколко дена , парфюми , веро , сода , припарати и още някакси не ми харесва :X поне знам , че скоро няма да бутна алкохол :Д или поне няма да се прибирам удома повече

И аз знам, че оцета много премахва миризми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си