.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    minavon
    Guest

Страх от секс?

Здравейте!
    Напоследък се чувствам доста странно. От малко повече от година стоях на сухо, но от известно време имам приятел и се случи така, че преди два дена правихме секс. Всичко добре, но той беше притеснен в началото и му омекна, следователно и презервативът изсъхна. След като се оправи малкият проблем продължихме със същия презерватив, докато свършим. Той стана и веднага отиде да го провери, но когато се върна ми каза, че не го е надул с вода, а просто го е огледал. Следва още един рунд до банята. Провери го, де, и като се върна каза, че не е бил спукан или каквото и да било.
    Проблемът, мисля, че е в мен, защото знам, че няма как да се е случило каквото и да било, но все пак съм притеснена. А и след толкова време извън играта мисля, че е нормално. Но все пак бих желала да чуя и вашето мнение.
    Проблем ли е, че не сменихме презерватива и има ли опасност да се е случило нещо?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Всичко е наред според мен, но нека и някой по-компетентен да изкаже мнение.

Супер фен Аватара на paradosou
    Няма да съм по темата, но... предвид заглавието, ако имаше, да кажем, емоционален проблем, проявяващ се под формата на страх, ситуацията щеше да е далееч по-сложна. В тоя ред на мисли - дишай .
    Последно редактирано от paradosou : 01-03-2015 на 18:11

Повече от фен Аватара на fls63
    Мисля,че всичко ще е наред.Просто през времето в което си била на сухо си отвикнала от секса.И за това сега се чувстваш странно А колко до момчето,може би трябва да го докосваш/целуваш повече,за да се почувства по-желан..и мисля че проблема ще се реши Успех.

Мега фен Аватара на draid
    Ами аз никога не съм "надувал" презерватив с вода. Струва ми се крайно ненужно.

Иначе надали има и минимален шанс да си бременна. Гледай си кефа и не се филмирай толкова.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма никаква опасност и е за предпочитане да сменяте презерватива така че не се притеснявай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си