.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

По-предпочитан подарък

Здравейте! Ако момичето,която рисува много добре, но не перфектно, реши като изненада за приятеля си да нарисува тях двамата или да направи поръчка на художник, който наистина би я направил перфектна, кое би се харесало повече на момчето? Момчета, вие какво бихте предпочели-нещо от сърце, което тя е направила или перфектната картина от художника? А момичета, вие какво бихте направили?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Зависи от възрастта, средствата и връзката.
    Ако сме сгодени, или живеем на семейни начала - ще е прекрасно да имаме картина на двама ни, професионално направена.
    Ако не е толкова сериозна връзката, е сладко да нарисуваш нещо. Също и в горния вариант е сладко. Но професионална картина и на двамата ми се вижда твърде сериозен подарък за млада връзка. Някак ако се разделите, ще е жалко да отиде в кофата, защото художника ще е положил усилия, а пък ако я запазиш - аз не бих я пазила, ако вече имам нов партньор, ще е неуважително спрямо него.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Ще ти дам друга гледна точка...ако ти я нарисуваш ти,ще вложиш сърце,ако я нарисува художника ще е просто подарък.В твоята картина ще има нещо уникално което художника няма да може да улови,защото няма твоите чувства и усещането на връзката ви.Колкото по специална и силна е тя толкова по уникална ще е картината която ти ще нарисуваш.Аз лично по трудно бих изхвърлил твоята картина отколкото тази на художника ,защото неговата няма да означава нищо за мен.
    Моят съвет е ако връзката ви е силна и истинска нарисувай я ти,ако искаш да му направиш просто по-специален подарък му я поръчай от художник.
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Сетих се, че случайно ми беше попаднал един сайт, в който си плащаш, за да ти напишат стихотворение. Не бих искала да получавам такъв подарък. Номном го е казала хубаво. Готино ще е да имате професионално нарисувана картина, ама това е сериозен подарък. Ако ти нарисуваш нещо, ще е в пъти по-добре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не бих рисувала. Но не бих и поръчала картина, ако не сме поне сгодени.
    Два гласа дотук за номном

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аз, ако можех да рисувам добре, бих я нарисувала сама.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Естествено, че твоята рисунка е по-добрият вариант, почти перфектен даже. На мои близки приятели често даже подарявам две неща като допълнение към основния подарък - рамкиран портрет и карикатура, която да му напомня за наша лична смешка.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И аз мисля,че е по-добре ти да я нарисуваш. Както казаха по-нагоре - влагаш сърцето си в такъв подарък, което е по-мило.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си