Здравейте.. Срещнах едно момиче на нова година, с което изкарахме доста добре и мисля че се "влюбих" в него. Но проблема е че не я познавам, и бих искал да я по-опозная преди да и предложа.. Защото предните ми 2 връзки също така не познавах момичетата, но след като приемаха, ние започвахме от 0 и затова аз се престаравах за да успея максимално бързо да опозная човека .. И затова може би караха по 1 месец ... Та принципно аз искам дълга и емоционална връзка но си мисля че пребързвам.. Според вас така ли е ? Защото след 2 месеца навършвам 16 и бих искал да отпразнувам с нея. Тя е 1 година по малка от мен. Което не ме притеснява. Но проблема ми е че не знам как да я заговоря в фб да разбера някой работи и да я поканя да излезнем на кафе. Например вие как бихте започнали контакт с момиче например Me: hey She: hi и по нататък незнам какво да я питам .. ;D.. Мисля да я попитам как е прекарала на купона, дали и е било забавно с мен, дали има някой спомен (Защото аз бях доста пиян и не обърнах внимание дали и тя е :Д) и от там на татък не знам за какво да си говорим някакви идеи ? Мерси предварително