- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзките
Здравейте, да си кажа още от началото, искам по-скоро съвети.. от по-големите тука. Та историята е следната: Запознахме се във facеbook, ( познато хаха ) , беше лято 2013, и по-точно втората половина на юли. Аз и писах пръв, писахме си около 10 дни, неусетно магията се случи, харесахме се. Последва пауза от около месец и нещо, поради причини и от двете страни. Не комуникирахме през това време. Дойде края на Август, възобновихме започнатото, но за кратко. Отново последва прекъсване, тя ме блокира заради неясни причини. Дни след това всячески се опитвах да я открия, за да ми обясни защо ме блокира. Писах на нейни приятелки и им казвах да ме отблокира и да ми пише, не след дълго едно момиче откликна на молбата ми и ми помогна. Естествено веднага след това я добавих, писахме си, разказа ми всичко и почнахме на чисто. Настъпи началото на октомври (2013), уредихме си така чаканата среща и всичко тръгна идеално.. И може би тук трябва да вмъкна една малка подробност, че през това време, аз пътувах за да се виждаме(не живеех далеч от родния ми град) и за това излизахме само вечер за по 3 часа. Шест срещи общо имахме, един ден, фактически 3 дни преди да скъсаме, се чувствах някак повече от станно, и не знайно защо изпитвах гадно тежко чувство че искам просто да скъсаме. Аз разбира се и споделих за тези мои мрачни мисли, тя успя да ме разубеди и всичко сякаш се поуспокои. Три дни по-късно дявола отново се намеси, писах и но не ми отговори, пак и писах отново нищо. След това нещо и стана на тва момиче, почна да ми праща еротични гифчета картинки, и нещата отиваха към секс. Беше и изглеждаше като сълза, не бих си помислил че е перверзна кучка. Почна да ме разпитва, правил ли съм го, кога за последно и т.н.. След около половин час ми писа че иска да скъсаме, не била сигурна в чувствата си. Измисли лъжа, че като била на дискотека преди дни с приятелки, в пияно състояние се целувала с непознат, и дори спали след това в къщата на приятелка, но без да правят каквото и да било. В крайна сметка повярвах и скъсахме. Близо година и половина по-късно, разбирам от нейна приятелка, че историята била измислена, с цел да ме разкара щото съм бил 'смотан'. Блокирала ме е и няма как да се свържа с нея, макар че писах на нейни съученички че искам да говоря с нея. Отказва да се видим. От един град сме и от както скъсахме не съм и виждал очите. Само два пъти я видях и то в автобуса.( в смисъл прибира се с буса а аз я виждам от улицата). Не отричам че връзката беше хубава, напротив беше вълшебна. Не съм влюбен в нея, да подчертая. За последно я видях да се прибира с автобуса, миналата седмица, и реших да я причакам в нейната махала, за да я видя и да си изясним нещата но без успех. Та, има ли смисъл да се опитвам да се свържа с нея и да преродим тая магия? Не съм и безразличен, сигурен съм. Щом нещо от вътре ме подтиква да не се отказвам, може би това е ЗНАК? съвети? Благодаря
Тя е абсолютно неадекватна, вероятно ти също имаш грешки (това че неколкократно прекъсвате и после я търсиш чрез странични хора само по себе си е стабилна грешка), но пък все пак си склонен да търпиш изпълнения... Ако не се откажеш, единствено ще преливаш от пусто в празно.
Последно редактирано от paradosou : 12-19-2014 на 15:01
Какво си тръгнал да се занимаваш, няма смисъл. След като не си влюбен, преспокойно можеш да се поогледаш за някоя по-подходяща.
Аааа и да вметна, че момичето иска секс, всяко момиче всъщност иска, ако ще и на ангел да ти прилича. И ако ти си я отрязал неадекватно в ситуацията, не се чуди, че те е нарекла "смотан".
Не знам защо наричаш това нещо връзка? Първо нее връзка и второ тя не знае какво иска. А ти след 100 госини си се сетил пак за нея. Не се занимавай.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Много е неприятно някакви хора от миналото ти да се появяват, just sayin'.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Учудвам се на търпението ти. Ако бях аз до сега отдавна да съм и такова пичката майна .. Не си и помисляй да и галиш егото като я търсиш за да "преродиш" "връзката" си с нея.
Перверзна кучка е, щото ти праща еротични гифчета?
Не си влюбен, но искаш да възобновиш отношенията си с нея?
Абе, момче, ти добре ли си с главата?
Съвет от по-дъртите викаш ? Ама първо ще ми отговориш на един въпрос. Ти мъж ли си ?
Грешката ти е, че след първото блокиране изобщо си си помислил да я издирваш. Нека да ти е за урок. Както каза draid, бъди мъж.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
"Реших да я причакам" викаCreepy.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Освен ,че си играе с теб ,аз друго не виждам в целата история. Тъй ,че не се занимавай с тая повече.![]()