- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс приятели
Искам да попитам какво ще кажете за секса "по приятелски"? Аз лично имам един познат не точно приятел, който страшно ме привлича аз него също, доста пъти ми е предлагал да станем "секс приятели" и не че не искаммм.. Мисля, че той все още не знае, че ме привлича... та въпроса е какво да правя? Притеснявам се и не съм правила секс за една вечер..но ме привлича повече от 2 години насам, но не знам какво и как да го направя. Съвет?
В последно време са модерни връзките от този тип. Щом те привлича, какво се чудиш? Според мен ще е много щастлив ако се съгласиш. Постепенно ще свикнете, но все пак внимавайте.
щом те привлича, рано или късно ще му се дадеш.
Welcome to the Jungle...
Ами аз по принцип съм за ако и двамата сте необвързани и и двамата търсите само секс защо да не няма лошо в това ... Само се изяснете преди това точно какво ще е това по между ви, за да няма после наранени и не доразбрани...
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Попринцип това може да е хубаво,ако и 2мата не можете да се обвържете сериозно и имате нужда от секс.
Няма нищо лошо в това.Само внимавай,да не се окаже,че познатият ти има няколко ,,секс приятелки''
Щом те привлича да не ти пука,както пишеше в един от по-горните коментари секс да има !![]()
Дамммм...![]()
Не виждам какво те спира, като толкова си го харесала.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз съм за така нареченият секс по приятелски. Неангажиращо е, не натоварващо и релаксиращо.
ако толкова отдавна го има това привличане му се отдай и го направи, има два варианта или някога от това ще се получи връзка или просто един от двамата ще се влюби и ще страда, по-добре да разбереш отколкото да се питаш след време колкото и клиширано да звучи