.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Секс приятели

Искам да попитам какво ще кажете за секса "по приятелски"? Аз лично имам един познат не точно приятел, който страшно ме привлича аз него също, доста пъти ми е предлагал да станем "секс приятели" и не че не искаммм.. Мисля, че той все още не знае, че ме привлича... та въпроса е какво да правя? Притеснявам се и не съм правила секс за една вечер..но ме привлича повече от 2 години насам, но не знам какво и как да го направя. Съвет?

В последно време са модерни връзките от този тип. Щом те привлича, какво се чудиш? Според мен ще е много щастлив ако се съгласиш. Постепенно ще свикнете, но все пак внимавайте.

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Аве секс да има другото майната му

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    щом те привлича, рано или късно ще му се дадеш.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Аз съм против

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Ами аз по принцип съм за ако и двамата сте необвързани и и двамата търсите само секс защо да не няма лошо в това ... Само се изяснете преди това точно какво ще е това по между ви, за да няма после наранени и не доразбрани...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Попринцип това може да е хубаво,ако и 2мата не можете да се обвържете сериозно и имате нужда от секс.

Няма нищо лошо в това.Само внимавай,да не се окаже,че познатият ти има няколко ,,секс приятелки''
    Щом те привлича да не ти пука,както пишеше в един от по-горните коментари секс да има !

Не виждам какво те спира, като толкова си го харесала.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Аз съм за така нареченият секс по приятелски. Неангажиращо е, не натоварващо и релаксиращо.

Повече от фен Аватара на analgin
    ако толкова отдавна го има това привличане му се отдай и го направи, има два варианта или някога от това ще се получи връзка или просто един от двамата ще се влюби и ще страда, по-добре да разбереш отколкото да се питаш след време колкото и клиширано да звучи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си