- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грешка Прошка Проблем
Здравеите. Имам голям проблем които ме измучва ... разделих се с приятелката ми преди около 5-6 месеца много се обичахме.От няколко дена тя не иска да ме вийда да ме чува защото я нараних много... тя излиза с някакув но знам че ме обича или поне се надявам силно вутрешно в мен защото няколко часа преди да ми кайе да спра да я турса ми каза че ме обича и че ще сме заедно както и да е . Ще и испрата букет с писмо в което ще напиша това което искам да и кайа а тя не ми дава вузмойност. Според вас добра идея ли е ? Трябва ли наистина човек да се бори до краи за това което обича? Дори да сум сбуркал да сум я наранил означава ли че трябва всичко да приклучи ? На мнение ли сте че дори при такава случка двама човека могат да останат заедно след това и да се обичат дори още по силно ?И като цяло какво мислите за това което ще направа при условие че тя ме дурйи на страна от нея наи-добре е да отида да говора с нея, но тя ще реагира много остро още като ме види.
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.