Ами не знам да ви кажа малко ми е некомфортно да го разпитвам .. все пак от малко време се виждаме и сега да му изтърся нещо такова няма ли да си помисли нещо .. не искам да си мисли че умирам за него ,но явно аз го харесвам повече от колкото той мен и точно за това се питам дали да прекратя всичко докато не са се задълбочили нещата,защото после на мен ще ми е гадно , не на него...другия проблем е че днес си направих експеримент да видя дали ще ме потърси . По принцип той изобщо не се бори за едно момиче смисъл такъв забелязах че примерно ще се обади 1път и пише и това е. Човек който те харесва и се интересува от теб ще те потърси. На мойта приятелка с която бяхме заедно на Нова Година и писа и и казал че съм имала обожатели и той да не ми се бутал нещо от тоя сорт и ми стана много тъпо защото не иска да се помъчи за това което иска а предпочита просто да остави нещата...Та днес експеримента ми показа че не му пука много много .. звъня ми сутринта аз му затворих защото спях после ми беше писал , казах му че ще подремна още малко и ще му пиша ,каза добре и цял ден не се сети да звънне да види жива ли съм ,нито беше писал да види какво става и т.н. За това мисля докато е време да спрем взаимоотношенията си...