Не, нямам намерение да обиждам момичетата, но днес ми се случи нещо странно и ми стана странно.
След изпита трябваше да отида да си взема колата от сервиза и отидох до там с автобус. Качих си се, возих си се всичко нормално. Докато си седях, срещу мен седнаха 2 момичета и едната ми направи впечатление. Засякоха ни се погледите 2-3 пъти но погледа ѝ беше толкова студен и незаинтересован, че в крайна сметка се отказах да се запозная с нея. Слязох от автобуса и погледнах през прозореца и я видях и тя ми се усмихна...Та въпроса ми е, каква е логиката да го направи след като слязох...Видя че я гледам, не реагира, а го направи чак като слязох...Аз трябваше да бягам зад автобуса за да се запозная или? Странно ми е, на някой момичета ясно ли им е, че ние момчетата няма как да знаем какво мислят...Гледат хладно и си мислят...офф тоя дано не ме заговори...едновременно гледате студено друго момче и си мислите..охх дано съм достатъчно потайна, че да го заинтригувам и да се запознаем...Е как да стане?...