Здравейте, хора, искам да ви помоля за съвет, разбира се за момче. Клиширано, но факт. На 31.12.2014 се запознах с едно момче и прекарахме цяла нова година заедно. Той е най-добър приятел на момичето което ме покани (близка моя приятелка).
Историята е доста дълга, но нека да кажем, че измежду всичките предизвикателства и глупави игри които играхме накрая, моята приятелка, реши, че трябвят да ни оставят насаме (имаше още едно момиче) за да се "опознаем" и понеже първоначалното мълчание беше много неловко, започнахме да си говорим за някакви неща. Обсъждахме някакъв филм. Постепенно започнаха все по-често да излизат да "пушат" и ние все намирахме за какво да си говорим (филми, песни, играехме на всевъзможни игри, слушахме любимите песни на другия)
Та така имам 2 въпроса.
1) Има ли някакви симпатии към мен след като:
1 ми даде якето си 2 пъти и остана само по тениска макар, че беше много студено.
2 Взех едно Нести и той каза, че ще пие първи и в опит да го вземе ме прегърна
3 Играехме на една игра и го хванах, че лъже и затова реших да му бутна ръката и той разбра това и я хвана ( както пише в книгите"той преплете пръсти в моите) и после и другата.
4 Попита ме какъв тип момчета харесвам и аз описах един тип (за външен вид говорим) и той започна "Е то моята коса е подобен цвят. Малко по светла е ама почти"
5 когато трябваше да ме предизвиква нещо винаги казваше "ХМ..ми не знам.." и питаше най-добрата си приятелка, която винаги ни караше да правим нещо един на друг.
2)Да говоря ли с най-добрата му приятелка за това или ще се развие драма?
П.с. искам да кажа, че 1 му нямам фейцбука 1 защото той е от онези хора, които имат социален живот, а не висят само пред компютъра и 2 защото БФФто му изтъкна колко сме сладки заедно и как трябва да си разменим фейзбуците и на нас ни стана неловко. И 2 НЕ ГО ХАРЕСВАМ. Може да оспорвате, но е така. Имам симпатии, но не го познавам толкова отдавна, че да го харесвам. И пиша тази тема, защото всички останали опити за връзка при мен винаги са голяма драма. Мъча се да избегна това, така че ако може помощ.
Защо всички трябва да се захващат на "НЕ ГО ХАРЕСВАМ" не го ок. Аз смятам, че за да харесваш някого трябва да го познаваш поне от 1 месец, за да знаеш поне малко за него, аи хората са едни когато ги срещнеш и после стават други ! Въпросът не е в това дали го харесвам или не, а в това, че ми е симпатичен и евентуално, ако се опознаем може нещо да стане нещо, но за да се опознаем трябва да излизаме, а за да го направим трябва да си уредим среща. Той не влиза в фейсбук. НЕ мога да му пиша, а ме е страх да кажа на Най-добрата му приятелка. С него не се засичаме по никакъв начин, а ако кажа нещо ще изглеждам жалка и пак ще се започнах драмите, които мразя!
Въпросът е: смятате ли, че има симпатии към мен и да питам ли НДПто му за съвет относно него?
На 15 съм!
Еми излизаите още 1 месец , опознаи го и трагнете .... тои явно също иска да излизате заедно ........... пича си има симпатиите към теб щом ти отделя време и ти прави жестове .....
Ок, но как е въпросът? Излизайте 1 месец. :Д То звучи лесно, но като нямам връзка с човека се чувствам като в пещера. Без писане, без телефон, бе адрес. Седя си сама на тъмно и си мечтая. :Д Знам само къде учи...май.
Е той има ама аз му го нямам, а ако започна да разпитвам ще стане "Що да не го харесваш" и да 15 годишните също се държат като 5 годишни -__-. Мразя като казват "ти го поздрави значи се обичате". Тъпо е!
А единствения начин да му взема номерът му или адресът му без драми е да отида в училището му и да погледна в дневникът. Е не съм чак толкова отчаяна.
Е ти вече мн искаш ... , ако ти не дадеш зор няма да стане нищо ... А и незная как точно тои се даржи с теб , имам предвид ако наистина те харесваше е трябвало да ти иска поне номера или да си уговорите следваща среща !
Не знам. Искам да кажа. В петък ще се виждам с най-добрата му приятелка и няколко пъти и намекнах "Е доведи и някого когото познавам нямаме ли 1 момче (без идиотите от стария ми клас)като общ приятел?" При което тя каза "не" и общо взето освен проникването взлом друго не ми идва на ум :Д. И сега какво? От кого да му искам номера, като ние с него имаме само 1 общ приятел и това е НДПто му. (макар да смятам за странно да се обадя на напълно непознат за мен човек, но щом смятате, че е така)