.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Май нямам място при него...

Здравейте на всички , за много години пожелавам ви много здраве и късмет през 2015-та!

Значи при мен става въпрос за едно момче ,което харесвам.Преди да кажем 5-6 месеца излезнахме веднъж,но нещо не ми направи впечатление и останахме само с писането.На Нова Година той ми писа да ме покани с него и аз се съгласих.Цялата вечер беше супер само се гушкахме целувахме и т.н (интимни отношения не сме имали) .Не знам точно как да го кажа може би се влюбих от пръв поглед(тоест 2ри ;д) . Свикнахме и двамата цяла вечер да се гушкаме след като ме остави сутринта щом се прибра ми писа смс "липсваш ми вече искам те при мен" . И започнахме да излизаме всеки ден. Свикнах със него виждам че проявява интерес към мен,но имам чувстото че има някаква стара любов в главата си .Виждам че като го гушна е другаде просто и мисли за някоя.Бях си легнала върху него и той каза че е свикнал така защото бившата му така е лежала.Както и да е, разбирам го , аз приключих 4-годишна връзка на скоро но нямам нищо към бившият ми или поне така си мисля... може би просто той запълва празнината от стария ми приятел. Момчето е много хубаво , има доста обожателки не знам дали имам място аз там , не заради тях а заради другото момиче . Не знам какво да правя ,мисля че отдавна са разделени защото след нея с доста момичета е излизал но виждам че все още си има нещо към нея и не знам дали да се занимавам , а аз просто за първи път се чувствам така все едно сме заедно от години....

Супер фен Аватара на chupachups
    Според мен си заслужава. Говори с момчето за бившата му, подхърляй някоя друга тема за бившата му, опитай се да разбереш какво го тормози и може би, го спира да се заедно. Другия вариант е направо да го питаш дали може да се получи нещо между вас и дали има нещо което да го спира, защото имаш чувства към него и не искаш да усложниш нещата и т.н.

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Според мен си заслужава. Говори с момчето за бившата му, подхърляй някоя друга тема за бившата му, опитай се да разбереш какво го тормози и може би, го спира да се заедно. Другия вариант е направо да го питаш дали може да се получи нещо между вас и дали има нещо което да го спира, защото имаш чувства към него и не искаш да усложниш нещата и т.н.
    +1

Ами не знам да ви кажа малко ми е некомфортно да го разпитвам .. все пак от малко време се виждаме и сега да му изтърся нещо такова няма ли да си помисли нещо .. не искам да си мисли че умирам за него ,но явно аз го харесвам повече от колкото той мен и точно за това се питам дали да прекратя всичко докато не са се задълбочили нещата,защото после на мен ще ми е гадно , не на него...другия проблем е че днес си направих експеримент да видя дали ще ме потърси . По принцип той изобщо не се бори за едно момиче смисъл такъв забелязах че примерно ще се обади 1път и пише и това е. Човек който те харесва и се интересува от теб ще те потърси. На мойта приятелка с която бяхме заедно на Нова Година и писа и и казал че съм имала обожатели и той да не ми се бутал нещо от тоя сорт и ми стана много тъпо защото не иска да се помъчи за това което иска а предпочита просто да остави нещата...Та днес експеримента ми показа че не му пука много много .. звъня ми сутринта аз му затворих защото спях после ми беше писал , казах му че ще подремна още малко и ще му пиша ,каза добре и цял ден не се сети да звънне да види жива ли съм ,нито беше писал да види какво става и т.н. За това мисля докато е време да спрем взаимоотношенията си...

Един съвет. Не прави грешката да го зарежеш без да говорите или не го проследявай. Всеки би откачил, ако знае, че някой го следи. И що за връзка е това. Знам, че е трудно да водиш такива разговори, но пък "трай бабо за хубост" нали така. Преглътни гордостта си поговорете и ако още има нещо към бившата скъсайте. Може би. Не знам аз бих се борила, ако е истинско усещането.
    И преди края искам да те предупредя, че понякога не изпитваме чувства, а нужда. Нужда да се с някого. Това което искам да кажа е, че трябва добре да си помислиш дали чувствата ти не са водени от ласките му.
    И не смятам, че "влюбих се" е подходящо използвана дума. Хората често надценяват чувствата си. Казват "приятел" на човек, когото познават от вчера или харесват някого с когото са говорили веднъж, но ти си знаеш аз вашите взаимоотношения не ги знам и не съм сигурна какво точно се случва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си