- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не разбирам
Уж всички момичета искат нежен, любящ и мил човек до тях. Човек който да ги уважава и да ги харесва за това което са.
Човек който е готов на всичко само за да се чувстват щастливи. Човек който е тяхна упора и е до тях във всичко. Човек който вижда целият свят във техните очи и се държи с тях като с принцеси. Защо тогава като получат такова момче му се качват на главата и спират да оценяват какъв късмет са извадили след известно време ?
Момичета, толкова ли е трудно да оцените усилията, времето и чувствата, които човека влага във връзката ви. Защо трябва да страдате и да ви гаврят някакви келеши, за да се сетите, че е имало човек, който във вашите очи е виждал целият свят ?! Защо приемате нещата за даденост, а не си кажете евала на тоя човек, сега ще му отвърна със същото, ще държа на него, ще се боря до последно и ще се раздам на 100% за да е щастлив....
Как е възможно днес да обичате, утре всички чувства да ви изчезнат ?! Как е възможно да обичате тези, които ви нараняват ? Нима това да имаш спокойствието, че някъде там има човечец, който дава мило и драго за да сте добре и не ви разиграва не е най - хубавото чувство ? Как просто така загърбвате спомените и хубавите моменти и отваряте нова страница в живота ви ?
И да не говоря за хора без живот, "путьовци", ами за свестни момчета, които знаят и 2 и 200, но правят най - доброто за вас, защото ви обичат ? И за какво за да срещнете някой балък и да тръгнете да тичате по него..
Пиша това, защото на такъв човек попаднах. Исках да споделя с някой терзанията ми и разсъжденията ми и да споделя част от болката ми. Момиче с което сме двата полюса, тотално различни характери, 2 месеца никакви проблем, по - хубаво от сън. Тя ми се кълнеше в любов, "обичаше" ме, повтаряше как винаги ще се бори и няма да се откаже от нашата връзка, че колкото и караници да имаме просто си държи на мен и няма да позволи да си тръгна. При първата караница се оказва коренно различно. Тя просто ми изръсва, че не знае какво чувства и че и трябва време, че не знае дали иска да е в тази връзка . Просто ей така, след като и доверих сърцето ми. Чувствам се мизерно, смачкано и депресирано. Не мога да ям, не мога да спя. Отказвам да повярвам, че всички думи, че насълзените и очи, че действията и, всичко е било една лъжа. Как... как е възможно? Не съм правил нищо лошо, не съм и предавал доверието ,винаги съм се старал да се държа добре или след караница да се сдобряваме. А сега какво.... тя иска просто да ме остави в миналото си.. ей така... не издържам. Наистина и повярвах и как не бих могъл. Нали очите никога не лъжат....
Everything it`s possible !
Така, да започна с това, че никога не съм разбирала как за 2 месеца успявате да се раздадете, обичате, кълнете и т.н.. Вероятно и ти имаш вина, че толкова си/сте прибързал/и и накрая естествено си останал разочарован.
Второ, при младите (а и не само) я има тръпката от преследването, забранения плод, мистерията - надявам се разбираш накъде бия. Ако й се поднасяш на тепсия и угаждаш на всяка прищявка - естествено, че в един момент ще почне да те взема за даденост, че даже и да й омръзнеш. Промениш ли отношението си, станеш ли една идея по-резервиран - гарантирам ти, че ще спечелиш вниманието отново. Друг е въпроса дали изобщо има смисъл...
В крайна сметка поуката в цялата работа е, че колкото си по-добър с някой, толкова повече те тъпче и те прави на нищо. Малко са хората които наистина оценяват какво имат до себе си докато го имат, а не чак като го загубят, колкото и клиширано да звучи. Тепърва ще се срещаш с такива. Бъди по-резервиран и когато намериш човек, който ще те оцени, заради теб самия, а не само заради това, че ще правиш всичко за тях, тогава се дръж така, един вид намери човека който да си заслужи това държание![]()
Ameli ще разбереш , когато ти дойде на главата. Това е лудост... Според мен времето не е мярка за нищо. Можеш да си с някой човек от години и да не изпитваш толкова силни чувства. Можеш да си приятел с някого от години и да не го познаваш. Това далеч не ми е първата връзка и съм бил и в по - дълги и в по - къси връзки, но никога не съм се доверявал, камо ли пък привързвал. Сега го направих на 100% и какво стана не знам.. Знам че това с тръпката от преследването го има, но лично мен това не ме интересува, за мен е важно спокойствието, тръпката ще се крие в малките изненади и жестове, които правим един за друг ежедневно. Толкова ли е трудно да се погледне реално на нещата. Тръпката изчезва, чувствата стихват, но не и толкова рязко. Обичаш ли някого, го обичаш до края. Не е ли така ? За мен лично в любовта не трябва да има игри, игрите са преди да тръгнеш с човека сериозно.... В момента съм си променил отношението коренно и и забраних да се свързва с мен по какъвто и да е начин докато не реши какво иска, но нея сякаш това я устройва и не и пука. Предполагам, че с връзката ни е минало, тя ще осъзнае какво губи, но твърде късно. По - важния въпрос е как някой хора просто щракват с пръст и загърбват всичко.. ?
Иначе съм пределно наясно, аз винаги съм бил резервиран, този път се доверих и сега просто отказвам да повярвам какво се случва след най - малката спънка. Наистина не може да няма момичета, които поне малко да мислят като мен. Нима всички са такива мазохистки и обичат да ги гаврят ?
Ехх още си спомням пъврият път кат бях на 14 как момиче ми каза "Ти най-милото момче което познавам,много те харесвам...ама искам да ми е интересно''.После тя се хвана с един дето я наеба,унижи и заряза.Със извинение но повечето момичета до към 20години а понякога и на повече наистина си нямат на идея какво искат...мислят си че да обичаш означава да се бориш,да те въртят,да те мачкат...и другият всичко това го правел от любов към тях.Вярно е че повечето момчета са си детски гъзове до към 20.Но когато едно момиче срещне свястно момче на по ранни години...тя незнае какво да го прави...и най-често избира всичко това което изброих по горе.Хората искат да им е интересно...и повечто от тях ще си повтарят уроците докато ги научат.Сори ..ама тва е положението ..стискай зъби и продължавай напред
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Защо се случва така? Принципно, когато човек не е пораснал и узрял, някак се кефи "все да е отгоре". Тоест..на нея ѝ харесва ти да даваш всичко за нея, а тя да те върти малко или много. Като бях малка и аз го правех, после ми мина, сега оценявам хората около себе си.
И другото... тръгвате без много много да се познавате. Отначало всичко е цветя и рози, обичате се, кълнете се във вярност и си представяте деца, дом... Но след месец/два/три тоя прекрасен период приключва и осъзнавате, че изобщо не сте един за друг. Ти може да си се влюбил, а тя да се е опомнила, че всъщност не те харесва/обича и не би имала връзка с теб.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И да Мерилин е права,радвай се че си се отървал от човек,които деиствително не те обичал и ценял..на по късен етап щеше да страдаш повече..Те думи,клетви които не са подплатени с действия не им придавай толкова тежест.Приеми го като урок.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Да и сам стигам до тези заключения. Просто е тъжно. Момичето 18 прави, още е с детски акъл, но как се вика на някой хора никога не им идва дори. Глупакът съм аз в случая, че се доверих. Грешката е изцяло моя и сега страдам и си чупя главата, но тва е положението. Явно, че наистина едва ли ще намеря свястно момиче, осъзнало доста работи на тази възраст. Иска ми се да съм от тези късметлии, които се запознават с бъдещата си половинка още в ранна възраст и просто прекарват живота си с нея във вярност и разбирателство. Уви вързах се, че съм намерил човека. Благодаря ви за мнениятаЩе ми мине, все пак съм минал и болката от първата любив, несподелената и така нататък....
Много точно казано.
@Amazingskill - не я съди, млада е, живее й се. А и докато сега искате едни неща - тръпка, прегръдки, прекрасности, в един момент някой от двамата може да поиска кариера, пък другия деца - животът се променя рязко от 14 докато завършиш бакалавър , постоянно, пък за някои хора това продължава и след това, но да говорим в общия случай.
Също, струва ми се, че ти се опитваш да се скриеш от отговорност - това, че си й дал "всичко" по твои думи съвсем не означава, че си й дал това, което тя иска, това, от което се нуждае.
Преди да даваш, по принцип е рационално да провериш дали се иска от другата страна и дали е готова да даде това, което ти искаш, в замяна,и тези въпроси се задават директно, а не се офлянкват тип - обичам те и ще сме заедно, и ще се борим.
Малко е като да купуваш на човек с ампутирани крака обувки, но да не му казваш, че е прекрасен ( ако има нужда от това ) .
Ти можеш да правиш много неща, които според теб са добри и прекрасни, но не наистина това, което от тя има нужда - дори това да е приключение, или мистерия около себе си да създаваш и т.н.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
мързеше ме да чета и коментарите. това, което си написал ти в първите 4 абзаца мога да го изкажа и аз, и може би много други момичета към някое момче. някак много ми се набива на очи, когато някой поставя един огромен общ знаменател, било то умишлено или не...както и да е. такам. какво се е случило в сърцето и главата ѝ точно, няма как да знаеш, но от личен опит мога да ти кажа, че тези резки промени в емоционален(ъм, любовен?) план са си много възможни. поне ти е казала какво мисли и е била честна. не разбирам защо наричаш това лъжа. съвсем спокойно е могла да го изиграе подло, караницата да си мине и след нея да се държи с теб не много подобаващо, въпреки че все още сте във "връзка" и след това да те заболи много повече. афектиран си, наранен си до известна степен може би и затова такива мисли са те обзели. ще ти мине рано или не чак толкова рано, но определено ще ти мине![]()
споко брат. всеки е имал тая, която му е говорила за обич а после да не ти разправям. един безплатен съвет от мен: повечето хора обичат само да говорят, затова съди по действията и миналото на дадения човек.
WE ARE NOT ANGELS!
Някой момичета искат просто хуй в гъза. Трябва да се научиш да предценяваш хората и да търсиш такава, която подхожда най-много на теб.