- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Problem sus samochustvieto !!!
Zdraveite, imam problem i se nadqvam da mi pompgne nqkoi . Kazvam se Nadq na 16 godini.Nova sum v saita i moqt problem e che ne se razbiram sus sestra mi ,postoqnno se karame (e ne nonstop),no se sluchva dosta chesto. Tq me podtiska ,ala az nqmam drug izbor s nei sum v edna staq.Ot 2 odini nasam chesto me obijda i chak sega osuznavam, che tq vmesto da e motivira kato po-golqma,vsushtnost mi smachkva samochustvieto (pochti nishti ne ostana ot nego).Ne se smeq veche,dori ne se i usmihvam ,imam problem s obshtuvaneto,trudno mi e,postoqnno me e sram.Tq postoqnno mi se kara ili si izkarva qdut za neshto na men i mi povtarq che sum nishto ,a az nishto losho ne sum napravila,zatova sprqh pochti da i govorq(osobenno kato e v losho nastroenie).Kak da si vurna samochustvieto i usmivkata? Mejdodrugoto me e i sram malko da se usmihvam poneje zubite mi ne sa mnogo mnogo pravi .Molq vi pomognete
Първо, пиши на български другия път. Моля те. Самочувствието идва от личните ти разбирания. Ако не промениш малко начина си на мислене спрямо себе си, няма да се почувстваш по - добре. Зъбите не са определящ фактор, ако не си като тексаска ограда, което съм сигурен, че не си. Усмихвай се повече на всичко, така ще си върнеш усмивката. Усмихвай се и без повод, просто ей така![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
А ти защо и даваш да се държи така с теб ? Да разбирам ,че е по-голяма от теб ,но не си ли говорила с нея за това как се чустваш ,какво прави с действията си и ,че не е много добър пример за голяма сестра ?А за зъбите ако са много зле винаги може да кажеш на ваще ,че искаш да сложиш шини за да ги изправиш .![]()
+1
Аз бях много подтисната и непрекъснато бях свита, не говорех, беше ме страх и да се усмихна, да заговоря някой дори да съм го виждала. Преместих се в ново училище след НВО и си казах "какво пък толкова ме е страх, и те са хора" и не се замислях даже, усмихвам се, говоря си свобоно със всички и ми се вдигна и самочувствието някак си от това, и сега съм доста по-отворена към другите
![]()