Защо не трябва да казваме на момчето,което харесваме,че го харесваме? Не знам,на мен ми е странно.Всички около мен ми казват,че не трябва.И момичетата,и момчетата мислят еднакво.Само че аз не разбирам защо.Защо след като имаш чувства към някого просто не му кажеш?Не ви ли човърка отвътре?Няма ли да се побъркате ако продължавате да не му казвате?И защо е прието,че момчето може да прави разни неща,а момичето не?Примерно защо все мъжете трябва да пишат първи?Защо само те трябва да правят подаръци?Цветя например.Защо само те трябва да тичат след момичетата?Те нямат ли си достойнство?Приятелките ми и майка ми ми казват,че трябва да имам момичешко достойнство.Да не тичам след момчето.Когато питам "Защо не трябва да му казвам?" те казват "Защото трябва да си пазиш достойнството".Нещо не разбирам.Това,че свободно изразяваш чувствата си не е ли признак на сила?Защото в днешно време всеки иска да удари там,където най-много боли,където ти е слабото място.Ако си готов да покажеш къде е слабото ти място на някой друг,значи си готов да изтърпиш последствията.За мен нямат значение последствията.И да стане,и да не стане - ще го преживея.Освен това любовта е красиво чувство.Защо да не го споделиш?Според мен не би трябвало това да се счита за унижение.Няма значение дали си момче или момиче.Не знам,интересно ми е вашето мнение.