- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли е ??
Здравейте на 14 години съм след месец ставам на 15 проблема е там че много мисля за секс постоянно и мастурбирам ! Притеснително ли е аз самия се усещам че прекалявам според вас нормално ли е ?
П.С - Моля, ви без подигравателни коментари !![]()
Нормално е, спокойно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Напълно нормално е, нас момчетата така ни бие хормона, аз съм на 17 и съм същияпостоянно мисля за секс, патката ми става през половин час
ама нищо притеснително няма, според мен е по-притеснително да си на 15-16 и изобщо да не мислиш за секс и 'голи какички'
![]()
Това и до някаква степен ПОБЪРКВА !![]()
![]()
Въобще не е притеснително и е нормално . Даже може да настъпи периода,в който с всяко момиче,което видиш навън,си представяш по някоя сцена![]()
Не е проблем до един момент, но още си далеч от критичните моменти.
Маряне, ти ли си !??!![]()
![]()
![]()
Ако не си Марян.Имам един авер на твоите години...по 7-8 пъти праска на ден..ако си под неговото не се притеснявай..от една година е така и не се е оплакал..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
90% от чикиите които си бият момчетата са от нямане какво да правят. Ако си запълваш времето с други неща почти няма да се сещаш за това.
^Ами аз какво ти казвам?
Ако имаше какво да правиш или нямаше да си в леглото или щеше да си уморен.