.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Проблем ли е ??

Здравейте на 14 години съм след месец ставам на 15 проблема е там че много мисля за секс постоянно и мастурбирам ! Притеснително ли е аз самия се усещам че прекалявам според вас нормално ли е ?

П.С - Моля, ви без подигравателни коментари !

Нормално е, спокойно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Напълно нормално е, нас момчетата така ни бие хормона, аз съм на 17 и съм същия постоянно мисля за секс, патката ми става през половин час ама нищо притеснително няма, според мен е по-притеснително да си на 15-16 и изобщо да не мислиш за секс и 'голи какички'

Това и до някаква степен ПОБЪРКВА !

Въобще не е притеснително и е нормално . Даже може да настъпи периода,в който с всяко момиче,което видиш навън,си представяш по някоя сцена

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Не е проблем до един момент, но още си далеч от критичните моменти.

Маряне, ти ли си !??!
    Ако не си Марян.Имам един авер на твоите години...по 7-8 пъти праска на ден..ако си под неговото не се притеснявай..от една година е така и не се е оплакал..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално е на тази възраст хормоните ти бушуват

Мега фен Аватара на RapExotic
    90% от чикиите които си бият момчетата са от нямане какво да правят. Ако си запълваш времето с други неща почти няма да се сещаш за това.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    90% от чикиите които си бият момчетата са от нямане какво да правят. Ако си запълваш времето с други неща почти няма да се сещаш за това.
    не
    , аз като съм си в леглото и не съм много уморен винаги си праскам една.

Мега фен Аватара на RapExotic
    ^Ами аз какво ти казвам?

Ако имаше какво да правиш или нямаше да си в леглото или щеше да си уморен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си