- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да правя секс с гаджето на приятелката ми
Това ми се случва наистина макар и аз да не вярвам...стана така ,че гаджето на една моя приятелка ми харесва и то много.Тя не подозира за това.Той също ме харесва и иска да правим секс.Но от една страна искам от друга не зареди нея и ме е страх ,че ще съжалявам.Усещам ,че има силно привличане на саме с него как се превъзбуждаме....но не смея....как да постъпя?Той е на 26,аз на 20
Не прецаквай приятелството си с някого, заради поредния смотаняк, който иска само секс.
He.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Овладей това желание и не се занимавай с глупости. Нищо хубаво няма да излезе. Заради единия секс, не си заслужава. Трябва да се научиш, да игнорираш подобни ситуации. Просто не е редно.
От друга стана възможностите да се позабавляваш няма да са безкрайни, аз така съжалявам за тва, че не изплющях една съученичка на жената....и до сега си мечтая от време на време за нея !
)
бой, йебанье и чалга
Направете тройка, така ще си го изчукаш съвсем "легално".
Ако ли не, вече всичко зависи от това колко ще задълбаете с гаджето й, и доколко можете да пазите хладнокръвие и да го прикриете. Ти най-добре знаеш. Но в този случай приятелството ви с приятелката ти ще се промени. Но от друга страна то вече е променено, така че според мен действай и внимавайте.![]()
Не го прави не си струва да си загубиш приятелството заради един мъж
Абе, Авторке...недей така....не се отказвай!!!Помисли си как ще си направиш кефа и да не ти пука!
Твоето щастие трябва да е най-важното нещо за теб в живота. Майната им на другите, когато те гледат себе си и своето щастие надали мислят за теб. Щом виждаш, че нещата между тях няма да ги бъде, давай!![]()
Наебете се !![]()
Треа да има чегареньеееееееееее.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ако го направите, ще си навлечете доста неприятни моменти. Не си заслужава да падате толкова ниско.
Ако не сте толкова близки с момичето що пък не щом и момчето ти прави намеци очевидно не държи чак толкова на нея .
Мнението ми и преди и сега е изцяло на лични преживявания и емоции .Жалко за момичето защото очевидно и приятелят й и приятелката й са еднакви и не държат на нея .
Не знам кой на кого държи, но аз не бих насърчавал нещо, от което самият аз съм патил. Струва ми се някак...безпринципно.
Welcome to the Jungle...