Здравейте!На 16 години съм.Значи аз попринцип като малък съм си бил слабичък, на 10-11 години напълнях, но после изведнъж на дължина а килограмите същите.Реших да почна фитнес, нищо не разбирах показваха ми но нещо не беше наред.Спрях докато посъбера малко пари(майка ми също много ми помогна) та отидох при фитнес инструктор написа ми режими, добавки ми препоръча,тренировъчен режим постоянно ме е наблюдавал- но те на ефект никакъв.Ял съм по 4-5 пъти на ден общо ми се връзваха по 400-500 грама чисто пилешко филе на ден(един ден пилешко друг телешко, различно).Качих малко килограми, но силата ми в тежестите беше една и съща, пробвах и лостове-там макс 4-5 набирания да направа и окапвам целия.Както и да е ядосах се, понеже ходех с други приятели а те ходят направат 1 серия лежанка и 10 минути се снимат-чатят седът и прогресират е така от нищото.Вземал съм Протеин,креатин,BCAA, буустер си купих с надеждата сила да ми даде(издръжливост ми даваше повече серии можех да направя, но силата не се качи).От там се ядосах, зарязах обсолютно всичко, отчаях се и почнах цигари яко по 30 на ден, почнах наркотици, е така напък(щом не може да се живее здравосложно, дай да си гледаме кефа).И така преди няколко месеца бях 60 килограма, сега съм 58.5 с маратонки дрехи+ яке на височина 182 см.Някакви съвети или..де да знам и аз, препоръчайте нещо.