- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за старите форумци
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
https://www.youtube.com/watch?v=AmdqIt1Gg9I
Тук бих казал, че е доста красива даже.
Стига сте ръсили глупости, дебела-слаба, черна-бяла, няма значение, важното е, че е успяла и е постигнала нещо в живота.
Чакайте, тва не е Корни. Мадамата, която имам във фб, е даже супер пиче. Това странно изглеждащо същество не ми е познато.
Потресена съм от факта, че темата е все още налична!
Апелирам Калпазанка или ЛейдиДи да я изтрият и да пораздадат нужните банове, защото форумът може да си върви на халос, обаче от нас зависи какво поведение ще толерираме и какво не. Честно, погнусена съм. И то не защото хора като Тузаро съществуват, а че останалите им го позволяват, дори в контекст като този на TP.
Абе шматки, Прея и Корнито са двама напълно различни човека. Прея е едра, набита и цветнокожа, Корнито е слаба, висока и изцяло "бледолика". Нищо общо нямат.
Welcome to the Jungle...
Потресен и отвратен съм от тази тема!
Крайно време е модераторите да си свършат работата и да не позволяват да се качват снимки на негърки!
Не я знам коя е тая Прея ама много грозно отношение в темата има .Бъдете малко по толератни
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Точно нея пък никога не съм я виждала да хейти ей така, щото няма кво да прави.
ясно ми е, че си правите ташака, ама може и по малко по-така ... изискан начин да е
А момичето от клипа толкова симпатично и жизнерадостно изглежда ;/ А и песента е яка ;/
Хейтъри ейййййй ;д
Не знам, ама като видях заглавието на темата и ми стана много мило.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.