.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Unhappy Не издържам повече

Здравейте.Аз съм едно 17-годишно момиче,ограничавано от нормите на малцинството,в което живея(Арменка съм.Въпросното момче също.). Преди 6 години се преместих в България,но сърцето ми остана в Русия.Когато бях 5-ти клас се влюбих в едно момче от училището.С него се познавахме от малки,бащите ни са най-добри приятели от детската градина и си говорят по skype и до ден днешен.Влюбих се от едно "здрасти", знаете как е.Виждаш човека всеки ден,но той ти е просто приятел.До един момент,когато всичко се променя.Предполагам се влюбих тогава,защото бях малка,а той беше по-голям от мен и не очаквах да ме поздрави пред неговите приятели.Някои от вас може да ме помислят за филмарка,но това е просто моят начин на живот,аз така възприемам нещата.Та влюбих се в него,макар и никога да не съм му го показвала.Следващата година се преместих в България.Той остана в Русия.Оттогава са минали 6 години и аз не спирам да мисля за него.Гледам наши снимки и клипчета,на които танцуваме като деца,и очите ми се насълзяват.Опитвам се да го забравя,но не мога.Разбира се,никой не иска да забравя човека,когото е обичал.Просто не мога,не издържам повече.6 години мисля за него,сънувам го.Мечтая си някой ден да го видя отново.Родителите ми са консервативни,нямат особено добро мнение за момчето,но това не е важно.Лошото е,че няма да ме пуснат да се върна в Русия и за момента съм с вързани ръце.Не мога да му изпратя покана в нито една социална мрежа,нито да се свържа с него по някакъв начин.(Отново тези ограничения,наложени от малцинството). В този случай не знам какво бихте ме посъветвали,но искрено се надявам да намеря правилното решение във вашите думи.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    да си намериш нов, много вероятно е той да не те помни.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Абе помни я, ама дали я иска така, както тя него е въпроса. Намери си друга изгора. Тази няма да я бъде.

Не разбрах кой толкова те ограничава да се свържеш с него? Но истината е, че няма смисъл. Минали са 6 години, а ти все още мислиш за детската си любов. Огледай се колко момчета има около теб. Запознавай се с повече хора, бъди социална, все ще срещнеш някой, който да те впечатли.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Била си на 11, когато си се "влюбила"? Време ти е да пораснеш. Остави го в миналото и живей живота, който е подходящ за годините ти.

Трудно ти е да продължиш напред, защото не спираш да мислиш за миналото. От опит ти казвам, че нямам как дати се случват хубави неща, ако не си готова да продължаваш смело напред.
    Nothing Last Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си